Par solgte alle deres ejendele og købte en båd: Kort tid efter skete noget forfærdeligt

05/10/2023 07:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: GoFundMe
Et par besluttede at sælge alle deres ejendele, for at finansiere en båd, så de kunne sejle verden rundt. Kort tid efter blev drømmen knust.

Mest læste i dag

Mange mennesker nærer ønsket om at bryde ud af det trædemønster, de er fanget i, og leve et liv baseret på deres egne betingelser, med mere frihed som en central del af det.

Selvom denne drøm er udbredt, realiserer kun en lille del af dem den. Hvorfor så få ender med at tage skridtet, kan være en kompleks sag, men for mange drejer det sig sandsynligvis om økonomisk usikkerhed.

For parret Tanner Broadwell og Nikki Walsh fra Colorado, USA, blev drømmen imidlertid ikke kun en tanke. De tog beslutningen om at afhænde alt, hvad de ejede, for at skaffe kapital til en båd og forfølge en rejse, hvor de kunne udforske verden.

"Vi blev så trætte af den livsstil, hvor vi gjorde ting for at opfylde andres forventninger, og som ikke gav os den tilfredshed, vi søgte," fortalte de ifølge The Sun.

De havde længe set frem til at tage ud på det åbne hav, men desværre gik det slet ikke som planlagt.

Selvom de begyndte deres eventyr, tog det en brat afslutning blot to dage senere. Deres sejlbåd endte uheldigvis med at kæntre ud for Floridas kyst, efter at have ramt en genstand under vandet.

Foto: GoFundMe

Som en følge heraf blev både Tanner og Nikki tvunget til at springe over bord. Det eneste, de kunne redde fra båden, var deres to år gamle mops, Remy.

Efter at være havnet i vandet, måtte det amerikanske par se deres drømme bogstaveligt talt gå ned i dybet.

Det gjorde situationen endnu værre, at de ikke havde tegnet en forsikring, før de sejlede afsted. Dette betød, at de £7.200 (svarende til ca. 61.800 kroner), de havde brugt på at erhverve båden, nu var tabt.

"Jeg solgte alt, hvad jeg ejede for at gøre dette. Og jeg mistede alt på bare 20 minutter," udtalte Tanner til mediet The Tampa Bay Times.

Parret blev reddet til land, men der var ingen redning for deres båd, som nu aldrig vil sejle igen.

Til trods for denne forfærdelige oplevelse er parret ikke klar til at opgive deres drømme. Ifølge Nikki har de allerede planer om at skaffe sig en ny båd i fremtiden.

"Jeg har i sinde at få en anden båd på et tidspunkt. Vi kan ikke bare opgive vores drømme," sagde Nikki.