Par køber et hus og opdager noget uforklarligt i haven: Da de ser hvad det er, løber det koldt ned ad ryggen

29/08/2023 13:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
April Parker og hendes partner købte faktisk kun et hus og haven i Alabama . Men da de underskrev kontrakten, indså de, at de ikke ville bo alene på ejendommen.

Mest læste i dag

April og hendes kæreste måtte acceptere en hjerteskærende betingelse, da de flyttede: De tidligere ejere havde ikke taget deres 10-årige hund, Molly, eller familiens kat med sig.

"De ønskede bare ikke at tage hende med," forklarer April Parker forundret på TikTok. "De ville have hendes bikube og hendes traktor, men hverken hunden eller katten."

Lige efter de havde købt ejendommen, skyndte parret sig til deres nye hjem for at tjekke dyrene. I en TikTok-video går April gennem ejendommens have og finder til sidst hunden Molly, som havde været alene bundet til to træer i haven i flere dage.

De kyniske tidligere ejere havde kun efterladt den firbenede ven med en vandskål og en transportkasse som ly.

Pitbull'en, der ligger nedtrykt mellem træerne, kigger først mistænksomt på April. Men da hun nærmer sig ham og siger de rørende ord "Skat, du får et nyt hjem", får dyret straks mere selvtillid og begynder at komme hen imod hende med logrende hale.

"Vi vil give hende et godt liv," skriver April på TikTok. "Hun vil aldrig mere blive bundet til et træ og efterladt helt alene."

Og parret holder deres løfte: Molly kommer til at bo hos dem, og hendes dyrebror, en orange kat, bliver også adopteret.

Mens den pelsete kat foretrækker at bo ude i haven, nyder hunden Molly at være tæt på sine nye ejere. "Hun følger os bogstaveligt talt overalt," siger April smilende. "Hun stopper aldrig med at følge efter os. Det er så sødt."