Par efterlod deres bil ved parkeringsfirma i lufthavnen: Fik et chok da de kom hjem fra ferie

05/08/2023 11:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Vince Aufiero og hans kone fik sig noget af et chok, da de vendte retur til deres bil efter en romantisk ferie.

Mest læste i dag

En idyllisk romantisk ferie i Napoli, Syditaliens største by, tog en ubehagelig drejning for Vince Aufiero og hans kone, da de vendte tilbage til Gatwick Lufthavn. Ferieparret blev mødt med en chokerende overraskelse, da de opdagede, at deres bil tilsyneladende havde været involveret i en ulykke, og bilnøglerne var efterladt uden for køretøjet.

Vince Aufiero havde fået en overraskelsestur til Napoli som sin 30-års fødselsdagsgave. Desværre blev den ellers perfekte tur ødelagt, da de stod over for alvorlige problemer med det parkeringsfirma, de havde betroet deres bil til, da de forlod Gatwick Lufthavn.

Efter mere end en times venten i parkeringshuset lykkedes det dem endelig at finde deres grå Audi. Desværre blev de mødt af en stor bule og adskillige ridser på lakken. Endnu mere skræmmende var det, at bilnøglerne var blevet efterladt på forhjulet, åbenlyst sårbare over for hvem som helst, der måtte passere forbi bilen.

The Mirror rapporterer om situationen.

Vince søger nu en refusion og en undskyldning fra My Parking Limited, et parkeringsfirma, der kun har én stjerne på Trustpilot, hvilket ikke er overraskende, givet de mange dårlige anmeldelser. Gatwick Lufthavn har endda beskyldt dem for at køre flere hundrede kilometer i andre kunders biler og omtalt dem som 'røverfirmaer'.

"Jeg kan slet ikke fatte, at et firma som dette opererer i Gatwick Lufthavn. Det er helt utroligt," fortalte Vince til Mirror.

Han tilføjede: "Da min kone så skaden, udbrød hun 'Åh gud!' Kofangeren hang løs, og bilen var dækket af skrammer. Det så nærmest ud som om, de havde ramt en mur."

Parret blev mistænksomme, da de ikke kunne komme i kontakt med selskabet. Efter en lang ventetid lykkedes det dem endelig at få fat i dem og aftale et mødested, men allerede ved ankomsten blev de urolige.

"Da vi ankom, blev vi mistænksomme. Der var en fyr iført en grå træningsdragt, hætte trukket op over hovedet og en ærmeløs refleksvest. Han bad om £5 for at lade os køre ud af parkeringshuset. Han viste os intet ID eller noget," fortalte Vince.

Tre dage senere vendte de tilbage til samme parkeringsplads for at konfrontere firmaet med deres oplevelse, men denne gang var der ingen, og flere andre kunder virkede også forvirrede.

Vince hævder, at han har sendt billeder og videoer af skaden til firmaet og har ringet til dem flere gange, men har kun fået besked om at vente 21 dage på et ordentligt svar.

Bilen, der tidligere havde en værdi på mere end £30.000 og var i perfekt stand, er nu beskadiget for tusindvis af kroner.

Gatwick Lufthavns talsperson bekræftede, at de ikke har nogen forbindelse til disse tvivlsomme 'meet and greet'-parkeringsselskaber, selvom mange af dem inkluderer 'Gatwick' i deres firmanavn.

"Juridisk set kan disse tvivlsomme virksomheder operere i lufthavnen, så længe de ikke bryder vores regler," tilføjede talspersonen.

De opfordrede passagererne til at være forsigtige, når de booker gennem tredjeparts-operatører og anbefalede at kontrollere, om firmaerne har:

  • Positive anmeldelser på Trustpilot eller andre troværdige anmeldelsessider

  • Fuld og tydelig kontaktinformation - ikke kun et mobiltelefonnummer - på virksomhedens hjemmeside

  • Virksomhedens registreringsnummer, momsnummer og adresse(r) på deres hjemmeside