På deres første date ser hun, at der er noget galt med hans hånd: 4 måneder senere deler han sin ufattelig hemmelighed

01/08/2023 07:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook/Hopeforsteve
På deres første date opdager en kvinde, at der er noget galt med mandens hånd. Efter få måneder sammen får parret en nyhed, der skal vende op og ned på deres liv.

Mest læste i dag

Der er ikke det, man ikke ville gøre for hinanden, hvis man virkelig elsker hinanden.

Ikke alle vil gå igennem ild og vand for deres partner, men man skal respektere dem, der gør det.

Da Steve og Hope Dezember mødte hinanden første gang i foråret 2011, opstod der straks en helt særlig forbindelse mellem dem. Parrets kærlighed skulle dog stå over for enorme udfordringer, som de har delt med resten af verdenen via deres Facebook-side.

Det var som at tænde en gnist, da de mødte hinanden for seks år siden. De klikkede øjeblikkeligt, og der var sød romantik i luften.

Foto: Facebook/Hopeforsteve

Men Hope bemærkede en detalje, der tiltrak hendes opmærksomhed. Steve havde enormt svært ved at åbne en flaske vin og holde et fast greb om den. Han rystede så meget, at han til sidst tabte flasken på gulvet.

Steve havde konsulteret flere læger, men ingen kunne forklare årsagen til hans frygtelige rystelser og tab af motoriske færdigheder i hænderne.

Månederne gik, og de forelskede kærester fortsatte med at se hinanden. Men fire måneder senere fik Steve endelig sin diagnose.

Lægerne opdagede, at den 28-årige mand led af sygdommen amyotrofisk lateral sklerose, bedre kendt som ALS.

Den forfærdelige sygdom nedbryder gradvist hjernens funktioner, så patienter med sygdommen langsomt, men sikkert, mister evnen til at tale, gå, bruge deres hænder osv.

Sygdommen er uhelbredelig, og normalt dør patienter tre til fem år efter at have fået stillet diagnosen.

Foto: Facebook/Hopeforsteve

Men Steve og Hope lod sig ikke slå ud, og nogle dage senere gik de en lang tur, hvor Steve delte sin nedslående diagnose med Hope.

For Hope var der dog ingen tvivl om, at hun ville være sammen med sin livs kærlighed, og to måneder efter den nedslående diagnose blev parret gift.

Foto: Facebook/Hopeforsteve

Siden da har deres tid sammen været præget af Steves sygdom. I 2013 mistede han evnen til at tale, og siden kunne han hverken bruge sine ben og tabte sig over 30 kilo.

I dag bor parret i den amerikanske stat Georgia, hvor Hope tager sig af sin mand hver dag og fortsætter med at elske ham ubetinget, på trods af den grusomme sygdom, der gradvist gør Steve svagere og svagere.

Med hjælp fra en specialbygget kørestol maler Steve stadig, og imens passer Hope ham stadig, selvom alt har ændret sig de seks år, der er gået, siden de mødte hinanden for første gang.

Men via deres Facebook-side deler de historien om deres kærlighed og liv som inspiration for alle andre, hvor over 20.000 brugere følger deres kærlighedshistorie.