Opskrift på et langt liv: 105-års fødselar afslører den hemmeligheden!

30/07/2023 14:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det er ikke hver dag, at man møder en, der har rundet de 100 år. Men Betty fra et plejehjem i Liverpools hemmelighed bag et langt liv vil nok forbavse dig

Mest læste i dag

En kvinde, der kun er få uger fra at fejre sin 105-års fødselsdag, afslører, at en særlig hemmelig ingrediens har været nøglen til at holde hende i gang alle disse år.

Betty Regnard, som bor på plejehjemmet Westhaven og snart fylder 105 år den 4. august, er overbevist om, at det er det hyppige indtag af rødvin, der har bidraget til hendes lange og sunde liv.

Hun glæder sig også mest til fødselsdagskagen på den store dag. Dette blev rapporteret af Mirror.

I forberedelserne til hendes store dag har personalet på Bettys plejehjem opfordret medlemmer af lokalsamfundet til at hjælpe med at gøre dagen ekstra speciel ved at sende fødselsdagskort til hende. Plejehjemmets personale har samlet byens borgere i håbet om at modtage 105 fødselsdagskort til Bettys fødselsdagsfest.

Aldrig oplevet før

Det er en usædvanlig begivenhed Nichola Forster, aktivitetskoordinatoren, som står i spidsen for Bettys fødselsdagsfejring, udtalte, at det er en alder, hun aldrig tidligere har fejret i alle sine år med at arbejde med ældre.

Hun sagde: "I 15 år har jeg arbejdet med ældre, og den ældste, jeg tidligere har fejret, var 103 år. Hun er den første, jeg har kendt, der fylder 105 år.

"Vi har et par 100-årige her i øjeblikket, men det er første gang, vi fejrer en 105-års fødselsdag."

Betty har kun én søn, Claude Regnard, 72, som fortalte, at hans mor kom til Storbritannien fra Pyrenæerne, Frankrig, da hun var 27 år gammel i 1945. Hun fulgte sin mand, Francis, som oprindeligt var blevet fløjet over under krigen og senere sluttede sig til den britiske hær.

Han sagde: "Krigen ødelagde meget af livet i Frankrig."

Selvom Betty ikke havde nogen færdigheder inden for syning, lykkedes det hende at finde arbejde som syerske, og hun gjorde det i "et godt antal år."

Ønsker en særlig oplevelse

Nu håber plejehjemmets personale at give Betty en ekstra speciel oplevelse ved at invitere en person fra Frankrig til at deltage i fejringen.

Nichola tilføjede: "Vi har haft 100-års fødselsdagsfester, og hun trådte frem og sagde til dem, at hun ville blive 105 år, og at de ikke måtte glemme hende."

Betty ser frem til sin fødselsdag og glæder sig især til fødselsdagskagen. Hun håber også, at borgmesteren kommer forbi og ønsker hende tillykke.

Måske kan de endda dele et godt glas rødvin, for det er trods alt hendes hemmelighed til et langt og sundt liv.