Opmærksomme seere fanger morsom genstand i baggrunden under live-interview

01/08/2023 15:33

|

Sebastian Ilsøth

Foto: BBC
Mens Yvette Amos lod sig interviewe til landsdækkende tv, var det en genstand i baggrunden der fangede alt opmærksomheden.

Mest læste i dag

En kvinde ved navn Yvette Amos blev inviteret til et live-tv-interview, der endte med at gå viralt. Desværre var det langt fra af den grund, hun havde håbet på.

Under det corona-venlige interview, der blev afholdt i Yvettes hjem, bemærkede tv-seerne en usædvanlig genstand i baggrunden, som normalt ikke hører til i aftennyhederne.

Mens Yvette Amos talte om sine erfaringer med arbejdsløshed under coronapandemien, blev tv-seerne opmærksomme på en stor og upassende genstand på bogreolen bag hende - nemlig en stor dildo.

Journalisten Grant Tucker delte billedet fra interviewet på sin Twitterprofil og opfordrede folk til altid at være opmærksomme på, hvad der gemmer sig i baggrunden, når de optræder på landsdækkende tv.

Billedet har allerede fået masser af kommentarer, hvoraf en person blandt andet skrev: "Hvis en kvinde er alene hjemme under lockdown, er hun nødt til at gøre det, hun har brug for."