Nu kan din hund tjene penge og gratis måltider

01/03/2021 11:20

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En hundefoderproducent er på udkig efter hunde, der kan hjælpe med at teste deres nye sortiment af produkter – og det skal hundene selvfølgelig ikke gøre gratis.

£ 100, eller godt og vel 850 kroner – så meget kan du, eller rettere sagt din hund, tjene på at være testkanin – det skriver Daily Star.

Virksomheden ProDog Raw er på jagt efter tre logrende smagsdommere, der kan gennemgå virksomhedens nye 80:10:10 rå måltidssortiment.

For at deltage skal de firbenede kritikere bare spise den rå mad, de sendes, mens kæledyrsejere er forpligtet til at tage notater om deres adfærd og helbred og observere eventuelle ændringer, der opstår efter at have spist maden.

Hunde i alle aldre og racer kan henvende sig, men hunde med alvorlige sygdomme eller lidelser, opfordres til ikke at deltage.

Hunde, der regelmæssigt lider af ’flatulens’ (luft i maven) dårlig ånde og dovenskab, anses dog for perfekte kandidater, da rå mad med tiden skulle kunne hjælpe på disse symptomer.

Sammen betalingen for deres smagstest, modtager vovserne også mad til 30 dage, af rå måltider gennem stillingen.

Kæledyrsejere skal udfylde et ugentligt spørgeskema og notere deres hunds generelle opførsel, temperament og energiniveauer.

Ejere vil også blive bedt om at dele oplysninger om fysiske faktorer, såsom kvaliteten af ​​hundens pels og dens afføringskonsistens.

Ud over dette opfordres ejere til at føre videodagbøger for at filme eventuelle bemærkelsesværdige ændringer i deres hunds opførsel.

Heidi Maskelyne, grundlægger af ProDog Raw, udtaler ifølge Daily Star - "Rå hundemad har et stort øjeblik, hvilket er godt, men vi vil sikre os, at ejerne forstår og er uddannet i, hvorfor rå mad er bedre end tørfoder på lang sigt,” – Siger hun og tilføjer:

"Vi tror, ​​at vores hundekritikere vil hjælpe med at nedbryde den største barriere, der forhindrer hundeejere i at springe til rå mad, og det er misforståelsen, at det er besværligt og ikke alt, hvad det er blæst op til at være,”

”Som mennesker er vi besat af det, vi lægger i vores kroppe, og vi elsker vores hundekammerater, så hvorfor ville vi ikke være lige så besatte af det, de spiser?”

De, der ønsker at tilmelde deres hund som madanmelder, kan det via ProDog Raw her.