Naboen parkerede sin Tesla foran hans hegn: Så tager han en genial hævn

01/09/2023 20:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Richmond local
Den irriterede beboer opdagede, at Elon Musks populære elbil var blevet efterladt foran hans privatlivsafskærmning, selvom der var tydelige "ingen parkering" skilte.

Mest læste i dag

På et billede, der blev delt på sociale medier, delte en lokal beboer fra Richmond et øjebliksbillede af en sort Tesla, der blokerede adgangen til hans ejendom.

I sin besked udtrykte han: "Jeg har altid ment, at skiltene på min port var tydelige og nemme at forstå, selvom nogle mennesker kan have svært ved at læse. Desværre har en person placeret deres 'miljøvenlige' elbil på tværs af min indkørsel, og det har forhindret mig i at få adgang til min ejendom. Kan nogen identificere ejeren af bilen med det 'miljøvenlige' batteri? Jeg håber, at ejeren vil fjerne den, før myndighederne bliver involveret. Tak."

Han besluttede derefter at tage sagen i egne hænder ved at efterlade en venlig besked på Teslaens forrude, hvor han anmodede om, at bilen ikke blev parkeret der igen, og tilføjede, at han havde noteret nummerpladen. Han skrev: "Jeg har noteret nummerpladen, og jeg håber, at dette blot var en enkeltstående hændelse. Hvis det gentager sig, vil der blive taget yderligere skridt."

Harme fra andre brugere

Andre brugere reagerede med vrede på hans opslag og kritiserede ejeren af Teslaen for at være egoistisk.

En bruger skrev: "Det var virkelig uansvarligt. Bilen burde få fjernet hjulene og erstatte dem med mursten."

En anden foreslog: "Måske skulle du kontakte kommunen og bede dem om at fjerne bilen. Det vil sandsynligvis koste ejeren mindst 2.000 kr. for at få den flyttet, og forhåbentlig vil det lære dem en værdifuld lektion."

Parkeringsproblemer

Når det kommer til parkeringsproblemer, er det vigtigt at bemærke, at det er ulovligt i Danmark at blokere indkørslen til en anden person. Denne overtrædelse medfører en bøde på 1.020 kr. Desuden er det ikke tilladt at parkere på en måde, der forhindrer kørsel til eller fra en ejendom. På hovedveje uden for tættere bebyggede områder er det heller ikke tilladt at parkere på kørebanen.