Naboen blev ved med at tage hans p-plads: Nu bliver han fejret som en 'legende' for sin hævn

07/10/2023 13:26

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Der er stor opbakning til manden, der tog sin hævn i sidste ende.

Mest læste i dag

En mand har opnået bemærkelsesværdig anerkendelse efter at have løst problemet med gentagne parkeringsovertrædelser begået af sin nabo i hans indkørsel.

Manden har beskrevet, hvordan hans nabo nægtede at betale den månedlige parkeringsafgift på cirka 1.700 kroner for at benytte sin tildelte parkeringsplads. I stedet beslaglagde naboen konstant mandens parkeringsområde, hvilket skabte stor frustration hos den mand, der regelmæssigt udlagde 1.700 kroner om måneden for noget, han ikke engang kunne bruge på grund af sin nabo.

Historien blev delt af The Mirror.

"I en storby, hvor parkering er en udfordring, nægter min nabo at betale de 1.700 kroner om måneden for sin egen parkeringsplads," skrev manden på Reddit.

"Hvis han ikke kan finde en gratis plads, mener han, at det er berettiget at parkere i min indkørsel eller endda blokere min og mine andre naboers indkørsler."

Naboen havde også tidligere gjort sig skyldig i andre overtrædelser, såsom at kaste affald på andres græsplæner og forstyrre nattesøvnen ved at råbe i telefonen ved midnat.

Ikke desto mindre var der en særlig episode, der fik det hele til at koge over for manden, der hidtil havde udvist tålmodighed:

"En dag parkerede han på en måde, der blokerede min adgang til min bil. Jeg bad ham om at flytte den, da jeg havde brug for min bil. Hans svar var blot, 'Det er ikke mit problem'."

Det var på det tidspunkt, at manden havde fået nok og besluttede at tilkalde en bugseringsbil for at fjerne naboen ulovligt parkerede køretøj.

"Jeg instruerede dem i at tage bilen helt til deres garage på Staten Island, hvilket medfører en vejafgift på omkring 100 kroner samt betaling for kilometer og andre omkostninger. Desuden skulle han sidde i to timer i trafik for at få sin bil tilbage."

Da naboen vendte tilbage og spurgte om sin bil, svarede manden bare: "Det er ikke mit problem."

Siden den hændelse er manden blevet hyldet på Reddit-forummet, hvor han er blevet omtalt som en "legende" for sin særlige form for hævn.