Mor stukket ihjel, treårig søn forsvundet

30/12/2020 09:37

|

Lukas Jepsen

Foto: Nyteisha og Nylo Lattimore/Facebook

Mest læste i dag

En kvinde blev for godt tre uger siden stukket ihjel, og hendes lig fundet på en bro over Ohio River i USA. Siden fundet af den døde kvinde, har en intens efterforskning og søgning efter kvindens treårige dreng, endnu ikke båret frugt.

Der er tale om en meget tragisk historie, hvor chancerne for gode nyheder om den lille dreng, efter tre uger som savnet, synes meget små.

Mordet på den unge mor, Nyteisha Lattimore, skete den 12. december, og senere samme dag blev en 20-årig mand anholdt og sigtet for det voldsomme mord, der involverede adskillige knivstik. Manden, som efter sigende skulle være Nyteishas kæreste, er blev tiltalt for overfald, mord, usømmelig omgang med lig, og for at manipulere bevismateriale.

Anholdelsen har dog ikke hjulpet synderligt i kampen mod tiden for at finde den lille dreng. Politiet fandt senere en klapvogn i nærheden af floden der tilhørte Nyteisha, og det har fået ordensmagten til at frygte det værste.

Derfor samlede mand søndag morgen sidste uge en gruppe redningsfolk ved flodens bred, tæt ved det sted, morens lig blev fundet, i håbet om at finde spor af treårige Nylo.

” De har en masse viden og erfaring. De fleste af dem er pensionerede politibetjente, ambulancereddere og brandfolk,” – Siger Tracy Campbell, der er talsperson for redningsgruppen til det lokale medie WKRC, og fortsætter:

” Vi håber, vi klarer det, og vi kan hjælpe Lattimore-familien med at få afsluttet eftersøgningen, men vi kan ikke give nogen garanti,”

Redningsgruppen har nu søgt hele flodbredden i området, der er omkring 34 kilometer lang, og dykkere har ligeledes været i det kolde vand for at lede efter spor af drengen, stadig uden det ønskede resultat.