Mor skrev brev til sin søn inden hun døde: Nu går hendes ord verden rundt

22/02/2024 05:33

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Ordene har bragt tårer i øjnene på mange af dets læsere.

Mest læste i dag

Da Matt offentliggjorde brevet, som hans mor havde efterladt til ham før hendes død af kræft, anede han ikke omfanget af det fælles tab, han var med til at fremkalde.

Reaktionerne vokser stadig, idet flere brugere, berørte til tårer, kommenterer, hvordan brevet motiverede dem til straks at kontakte deres egen mor.

For Matt selv fortsætter brevet med at udløse tårer hver gang han læser det.

Brevet siger:

"Det er mit håb, at du vil finde dette brev. Jeg ønsker, du skal vide, hvor højt jeg elskede dig. Du besidder den mest kærlige sjæl af enhver, jeg nogensinde mødte, og du var altid der for mig, når jeg havde brug for det."

"Du opgav dit arbejde, fuldt ud klar over at du ville stå uden indtægt, blot for at kunne ledsage mig til mine behandlinger."

"Jeg håber og beder om, at du vil holde Kristie og Kyle nær. Familien er trods alt det vigtigste."

"At forlade dig har altid skræmt mig mere end tanken om min egen død. Du var den mest fantastiske søn!

"Indtil vi ses igen! Evig kærlighed, din mor."

Gennem sit brev har hun på trods af at være borte rørt utallige til tårer.

"Efter at have læst dette, må jeg græde. Jeg er tilbage om to minutter, skal bare lige give min mor et kram."

"Som én, der også har mistet sin mor til denne grusomme sygdom, bringer det mig til tårer. De vokser op alt for hurtigt," tilføjer en anden.

"Det her fik mig til at ringe til min mor. Jeg tror, hun forstod, at jeg savnede hende, da vi bor i forskellige lande. Hun lod mig bare græde ud. Det har aldrig føltes så befriende," skriver en tredje.

"Jeg græder. Din mor må have været en utrolig person, og du en fantastisk søn. Mine kondolencer. Pas godt på dig selv, Matt!" lyder det fra en fjerde.