Mor og datter ydmyget i Lidl: Nu undskylder de

20/03/2023 15:01

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Lidl kommer nu med en undskyldning til en mor og datter, efter de blev ydmyget af en kassemedarbejder.

En mor og datter blev ydmyget og pinligt berørt i Lidl, da en mandlig kassemedarbejder råbte højt om deres hygiejneprodukter.

En kunde, der var vidne til den ydmygende hændelse i supermarkedet i Somerset, England, udtrykte sin vrede på sociale medier og kaldte det "uacceptabelt".

Det skete, efter at moderen og datteren gik til kassen med flere kvindelige hygiejneprodukter i weekenden og blev fortalt, at de ikke kunne købe så mange varer.

Ifølge SomersetLive blev kvinderne så ydmyget, at de var nødt til at gå over til en anden kasse. Det skriver Dagens.dk.

- Denne mand mente, at det var acceptabelt at ydmyge og udskamme en mor og datter, mens de forsøgte at købe flere hygiejneprodukter. To kvinder, der bor i samme husstand med synkroniseret menstruation. Ikke usædvanligt overhovedet, lyder det fra kunden, der var vidne til episoden, som fortsætter:

- Han fandt det passende at råbe til resten af køen i en meget travl butik, at det, de købte, ikke var 'tilladt' at købe. Han fortsatte med at råbe "du kan ikke købe mere end 12" og "du vil ikke blive betjent her".

Ifølge kunden havde de ikke mere end 12 produkter. Alligevel blev kassemedarbejderen ved med at gentage sig selv. Derudover blev han mere og mere aggressiv, og startede en diskussion med moderen:

- Han begyndte derefter at diskutere med moderen om, hvad hun havde, hun fortalte ham høfligt, at de ikke havde mere end de "måtte" købe, men han fortsatte bare, fortæller kunden og tilføjer:

- Mens dette foregik, vendte alle, der stod i kø ved de andre kasser, sig for at se, hvad der foregik, hvilket forårsagede endnu mere unødvendig pinlighed.

Dette resulterede i, at de i stedet valgte at gå over til en anden kasse, og her blev de betjent uden at der blev stillet spørgsmål ved deres køb. De blev faktisk betjent af vicebutikschefen.

- Moderen gav udtryk for sin bekymring over det, der lige var sket, og vicebutikschefen undskyldte på hans vegne, men han besluttede at hæve stemmen for at forsvare sig selv, fortæller kunden og slutter:

- Teenagedatteren sagde, at hvis hun havde været alene, ville hun have lagt produkterne tilbage og have forladt butikken grædende på grund af enorm ydmygelse.

Lidl har nu undskyldt efter hændelsen i Wells, Somerset, og sagde, at der blev givet oplæring for at forhindre fremtidige hændelser.