Mor med helt særligt navn: Folk ringer konstant og gør grin

10/11/2020 13:20

|

Lukas Jepsen

Mest læste i dag

Hun er 49 år, mor til fem, og har et ganske særligt navn. Et navn der lige nu er så aktuelt, at hun konstant ringes op af folk der joker med det.

Corona Newton, ja, hun hedder faktisk Corona, er en 49-årig kvinde fra Oldham, England, og hendes liv har ligesom så mange andres liv ændret sig efter den globale pandemi. Dog på en lidt anden måde end de flestes.

Daily Star har talt med Corona, der fortæller om livet efter udbruddet af sygdommen.

Corona Newton, fortæller at hun allerede inden pandemien ofte fik kommentarer for sit noget særprægede navn. Før Coronavirus, var det øl-brands der var joken.

Øl og virus

Corona, der jo, udover en virussygdom, er en mexicansk øl, gjorde at Corona Newton ofte blev kaldt andre øl-brands for sjov.

”Folk plejede at kalde mig Guinness eller Budweiser,” siger hun og fortsætter – ”Det kunne jeg godt grine af, men det er mere frustrerende nu. Specielt når det bliver mere aggressivt,”

Den 49-årige fortæller også, at hun får mærkelige blikke rundt om i byen, når hun skal fortælle sit navn.

Corona Newtons navn har spredt sig, ikke ulige virussen, i England, hvilket betyder at hun nu får opringninger fra komplet fremmede mennesker, der kommenterer hendes navn.

Flere ubehagelige episoder

Flere ringer ifølge kvinden og siger ”Er det virussen,” mens andre går skridtet længere og bliver decideret ubehagelige.

Hun fortæller om en episode hvor en fremmede mand ringede til hende, for derefter at råbe og skælde ud. Han skulle ifølge Corona Newton havde sagt – ”hvordan føles det at ødelægge verden?,”

Newton vælger dog at se positivt på det, for som hun siger – ”I disse hårde tider, hvis mit navn gør andres dag sjovere, så er det fint”