Mor fik sig en overraskelse, da hendes 7-årige datter kom hjem med en tatovering - men chokket blev endnu større

06/10/2023 18:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: @newskii_soexotic24/TikTok
Chokket blev endnu større.

Mest læste i dag

En mor blev dybt forbløffet, da hendes syvårige datter vendte hjem med en tatovering efter en legeaftale, og hendes overraskelse blev kun større, da hun opdagede, at det var et familiemedlem, der havde udført den.

Kvinden, kendt som Newskii online, forklarede, at hendes datter Jayde havde tilbragt tid hos sin fars familie, som rapporteret af Mirror.

På et tidspunkt, mens Jayde var hos sin faster, ringede hun til sin mor og spurgte, om hun kunne få en tatovering. Newskii svarede nej og afsluttede opkaldet, idet hun troede, at spørgsmålet var blevet løst. Men hun blev dybt chokeret, da hun opdagede, at hendes barn tilsyneladende havde fået en sløret, skæv hjertetatovering på sit ben, da hun vendte hjem.

Moderen delte sin oplevelse på TikTok gennem flere videoer.

I den første video viste Newskii tatoveringen og sagde: "Hvem i alverden tatoverer en syvårig? Vær omhyggelig med, hvem du lader dine børn være sammen med!"

I billedteksten skrev hun: "Jeg har lige fundet ud af, at min eksmands søster har tatoveret mit barn! Hun er 28, hun er syv år gammel."

Videoen fik hurtigt mange kommentarer, hvoraf mange opfordrede hende til at kontakte politiet.

"Ring til børneservicemyndighederne og politiet," skrev en bruger.

"Indberet det!" lød det fra en anden, mens nogle rådede hende til at tage sin datter til lægen for at sikre sig, at tatoveringen ikke var inficeret.

Nogle forsøgte dog at berolige hende ved at sige, at blækket ville "fade, når hun bliver ældre."

Foto: @newskii_soexotic24/TikTok

I en efterfølgende video satte Newskii sig ned med sin datter for at spørge hende om hele situationen.

"Hvem kom med ideen om at få en tatovering?" spurgte hun, hvortil Jayde svarede: "Min tante."

"Tilbød hun det bare? Hvad sagde hun?" fortsatte moderen.

"Hun spurgte, hvad mor sagde, og jeg sagde, at mor sagde nej," forklarede Jayde. Hun hævdede derefter, at på trods af at hun vidste, at hun ikke havde tilladelse, fortsatte hendes tante med at tatovere hende.

Desuden hævdede Jayde, at kvinden også havde tatoveret to af sine egne børn uden at skifte nåle.

Kvinden angiveligt brugte heller ikke en skabelon, men begyndte bare at tatovere uden videre.

Newskii forklarede, at hun aldrig havde givet tilladelse til, at Jayde kunne besøge sin faster. Hun havde sendt sin syvårige til sin bedstemors hus, som derefter havde overdraget Jayde til tanten uden Newskiis samtykke.

I en tredje video hævdede moderen, at Jaydes bedstemor havde sagt, at tatoveringen ikke var ægte og forsøgte at påstå, at det var henna, hvilket Newskii klart afviste.

"Jeg er i en anden stat, så der er ikke meget, jeg kan gøre. Jeg har kontaktet børneservicemyndighederne, været hos lægen og ringet til politiet. Jeg er også gravid, så mine muligheder er begrænsede," sagde moderen og fortsatte:

"Da jeg ringede til politiet, sagde de, at de ikke kunne finde hende, fordi hun er hjemløs, og de har ingen adresse på hende."

Hun tilføjede, at hun nu venter på sin eksmands reaktion på situationen, da Jaydes far er i fængsel.