Moder forlader Aldi med hylende barn: Så kommer en medarbejder løbende efter hende

31/10/2023 06:22

|

Sebastian Ilsøth

Foto: ALDI
Det er ikke altid nemt at være forældre, og det er ikke altid nemt at have dem med i supermarkedet.

Mest læste i dag

Moren, Ashley Holmes, mærkede det straks. Hendes treårige søn havde en voldsomt vredesudbrud midt i butikken.

I en artikel i Daily Mail beskrives, hvordan moderen betalte for varerne, løftede sin søn op i sine arme og skyndte sig ud af butikken.

Lige inden hun nåede sin bil, bemærkede hun, at en medarbejder fra Aldi kom hurtigt løbende efter hende.

"Jeg var fuldstændig udmattet og følte mig skuffet og flov," forklarer moderen i et opslag på Facebook, som er blevet delt tusindvis af gange.

Den Aldi-ansatte, som kom løbende, havde dog ingen intentioner om at irettesætte den lille drengs mor. I stedet rakte hun en buket gule roser frem.

"Hun gav mig en smuk buket gule roser fra butikken og trøstede mig. 'Vi synes, du fortjener disse, og vi håber, din dag bliver bedre. Du skal ikke skamme dig. Vi forstår, hvordan det er.' Efterfølgende gav hun mig et kram," skriver Ashley Holmes.

Efter den bevægende hændelse ønskede Ashley at takke medarbejderen for hendes medfølelse og forståelse. Medarbejderen blev senere identificeret som Shannon Maybury.

Shannon opdagede det Facebook-opslag, som Ashley havde delt, og valgte at kommentere det.

"Jeg følte virkelig med den unge kvinde. Jeg havde så ondt af hende, og det var tydeligt, at hun havde det svært. Jeg ville blot gerne bringe lidt glæde ind i hendes dag," skriver hun.