Model udsat for voldsomt had: Ligner et cykelsæde

07/03/2021 15:12

|

Redaktionen

Foto: Tiktok

Mest læste i dag

En mandlig model har vist sin dramatiske transformation efter mange års "træning" i et forsøg på at få det perfekt mejslede look.

Luca Marchesi fra Milano kalder sig selv ”direktøren af kæbelinjer” i sin TikTok-biografi, og med et kig på hans videoer er det ikke svært at se hvorfor.

En lang række billeder viser hvordan hans ansigt, og specifikt kæbe, har ændret sig drastisk fra han var 18 år - det skriver The Sun.

Modellen fortæller hvordan at han tidligere i livet, kæmpede med ikke at have den krop han gerne ville have, og mangle selvtillid. Derfor besluttede han sig for at træne hårdt og ofte, til han til sidst var skåret kniv skarpt.

Foto: Tiktok

Men en flot overkrop var ikke nok, da ansigtet stadig var ’for rundt’, og Luca besluttede derfor at træne kæbemusklerne, og det gav så gode resultater, at han ville dele metoden med andre, over sociale medier.

Ifølge den mandlige model selv, har han længe trænet sin kæbe, og resultatet ses tydeligt, men mange af hans følgere på tværs af sociale medier, mener at Luca efterhånden har taget ’kæbe-træningen’ lidt for langt.

Modellen fortæller, at han nu modtager rigtig mange hånlige beskeder fra folk, der mener at hans ansigt enten ligner en doritos-chip eller et cykelsæde.

"Jeg er ked af alle, der følger mig, men nu ud af fem kommentarer, jeg får, er fire fornærmelser eller kritik." – siger han i et klip på sin Tiktok-profil.

Og angiveligt er de mange negative kommentarer nu blevet for meget for den italienske model. Han fortæller nemlig at han nu har i sinde at slette sin profil.

"Jeg ville give en kort meddelelse. Jeg har tænkt mig at lukke min TikTok-konto,” – siger han og fortsætter:

"Vi havde det sjovt sammen, men det giver ikke mening at fortsætte."