Model kaldte Putin for psykopat, blev efterfølgende fundet død i en kuffert

15/03/2022 08:46

|

Christina Hansen

Foto: The Sun

Mest læste i dag

Model, der kaldte Putin en 'psykopat' fundet død i kuffert, det skriver The Sun.


Gretta Vedler, 23, blev dræbt en måned efter, at hun i et opslag på sociale medier, kaldte Vladimir Putin for en "psykopat" og forudsagde, at hans ønske om at "forbedre Ruslands integritet" ville ende i tårer.

Liget af en russisk model er blevet fundet gemt i en kuffert mere end et år efter, at hun forsvandt efter hendes kritik af Vladimir Putin.

Gretta Vedler, 23, blev dræbt en måned efter, at hun skrev på sociale medier, hvor hun kaldte Putin for en "psykopat" og forudsagde, at hans ønske om at "forbedre Ruslands integritet" ville ende i tårer.

Hendes jaloux ekskæreste Dmitry Korovin, 23, har mere end et år senere tilstået at have kvalt hende ihjel efter et skænderi om penge i Moskva, der ikke er relateret til hendes politiske holdninger og analyse af Putins sind og motiver.

Han fortalte til afhøring, at han sov på et hotelværelse i tre nætter med hendes lig, som han lagde i en nyindkøbt kuffert.

Derefter kørte han hendes krop 300 miles til Lipetsk-regionen og efterlod kufferten i bagagerummet på en bil i mere end et år.

Han blev ved med at poste billeder og beskeder på modellens sociale medier for at få venner til at tro, at hun stadig var i live, fortalte han detektiver.

En mandlig ven kaldet Evgeniy Foster - en blogger i Kharkiv, blev mistænksom og fandt en ven i Moskva for at indgive en sag om en savnet person, hvilket udløste en eftersøgning, som til sidst fandt hendes lig.

Dmitry Korovin, 23, har mere end et år senere tilstået at have kvalt hende til døde efter en slagsmål


En video fra Ruslands efterforskningsudvalg viser, at Korovin angiveligt demonstrerer, hvordan han dræbte modellen, og afgiver en fuldstændig tilståelse.

Grettas forudseende indlæg om Putin i januar 2021, en måned før hun blev myrdet, ses ikke som forbundet med hendes død, men er rystende i lyset af efterfølgende begivenheder.

"Jeg kan kun antage, efter min mening, at der er en klar psykopat eller sociopat i ham." Skrev hun i et opslag

Hun fortalte sine følgere: ”For psykopater er det vigtigt konstant at opleve en følelse af fylde og skarphed i livet, så de elsker risiko, intense oplevelser, intens kommunikation, intens aktivitet – et intenst og dynamisk liv.