'Min kone fik at vide, at de tegn hun havde på kræft ikke var noget at bekymre sig om - nu er hun død'

03/02/2022 11:20

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

Charlotte Kerns besøgte praktiserende læger flere gange på grund af en vækst på hendes hånd, som senere viste sig at være kræftfremkaldende, hvilket senere førte til en hjernetumor og hendes død sidste år.

Charlotte Kerns, 48, døde i 2021, efter at lægerne fandt en hjernesvulst

Charlotte Kerns fra Worsley, Salford, besøgte praktiserende læger ved adskillige lejligheder efter først at have opdaget en muldvarp-lignende vækst på toppen af ​​hendes venstre hånd.

Det blev fjernet to gange, men der blev ikke taget biopsier, før det blev fjernet for tredje gang i 2017, hvilket bekræftede, at det var kræft.

I 2019 fik hun et anfald og blev diagnosticeret med en kræftsvulst i hjernen, som blev bekræftet at være et resultat af det maligne melanom, som spredte sig til andre dele af hendes krop.

Den 48-årige døde sidste år, rapporterede Manchester Evening News.

Manden Richard, 55, siger: "Charlotte var sådan en venlig, generøs og kærlig person, og hendes død har efterladt et stort tomrum i så mange menneskers liv.

“Livet bliver aldrig det samme uden hende ved min side. Vi havde så mange håb og drømme for fremtiden, som vi nu ikke får opfyldt.

"På trods af at læsionen kom tilbage flere gange, troede hun aldrig på, at hun fik indtryk af, at der var noget at bekymre sig om.

"Vi kunne ikke tro, at det var kræft… intet forberedte os på diagnosen, efter at Charlotte havde fået et anfald.

"At få den ødelæggende nyhed om, at kræft havde spredt sig til hendes hjerne, var forfærdeligt, hjerteskærende og livsændrende.

”At forsøge at komme overens med Charlottes diagnose var, og er fortsat, særligt svært at acceptere.

"På trods af dette bekæmpede hun kræften gang på gang og med et sådant mod og mod."

Før sin død instruerede Charlotte specialiserede medicinske uagtsomhedsadvokater om at undersøge, om hendes kræftsygdom kunne være blevet diagnosticeret tidligere.

Richard fortsætter selv efterforskningen i jagten på svar.

Charlotte instruerede specialiserede advokater til at undersøge, om hendes kræftsygdom kunne være blevet diagnosticeret tidligere

Han tilføjer: "Jeg ville gøre alt for at få Charlotte tilbage i mit liv. Jeg ved dog, at det ikke er muligt, men jeg føler, at jeg fortjener svar angående, hvad der skete.