Michelles 15-årige datter skreg af smerte: Nu advarer hun andre

18/05/2023 21:52

|

Thea Andersen

Foto: Privat / Michelle Wescott
Michelle Wescott og hendes datter, Sydney, kommer med en kraftig advarsel til andre.

Mest læste i dag

En mor fra Bristol ved navn Michelle Wescott har delt sin datters skrækkelige oplevelse med en varmedunk fra den irske tøjforretning Primark.

Ifølge Michelle besluttede hendes 15-årige datter, Sydney, at bruge varmedunken til at lindre hendes menstruationssmerter. Men da hun fyldte dunken med kogende vand, væltede vandet pludselig ud, da der var et hul i dunken.

Det resulterede i, at Sydney blev skoldet af det kogende vand, og mere end ti procent af hendes hud blev dækket af vabler og forbrændinger, skriver norske Dagbladet.

Michelle beskriver, hvordan hun hørte sin datter skrige og fandt hende i smerte med hud, der boblede for øjnene af hende.

Hun ringede derfor straks til 911, og ambulancen ankom 20 minutter senere til hjemmet, hvor Sydney blev behandlet for sine forbrændinger samt fik smertelindring.

Hun blev derefter kørt på hospitalet, hvor hun modtog yderligere behandling.

Foto: Privat / Michelle Wescott

Advarer andre

Primark har efterfølgende udsendt en erklæring og advaret om ikke at bruge kogende vand i deres varmedunke.

- Alle vores varmeflasker kommer med brugervejledning på både produktetiketten og selve varmedunken, som indeholder en advarsel om ikke at bruge kogende vand, lyder det i erklæringen.

Familien modtog også et beløb på 250 pund, svarende til omkring 2.100 danske kroner, fra firmaet som en form for undskyldning.

- Vi var meget kede af at høre om denne kundes oplevelse. Vi tager sikkerheden og kvaliteten af ​​vores produkter meget alvorligt, og alle vores varmedunke er blevet testet i forhold til, og opfylder, britiske og europæiske standarder for sikkerhed, kvalitet og mærkning, udtaler en talsmand for Primark.

Efter ulykken ønsker moderen at sprede budskabet om, hvor farligt det kan være at bruge kogende vand i varmedunke, og advare andre mod at gøre det samme.

- Bruger du en varmedunk, så lad være med at bruge kogende vand - det er ikke risikoen værd, siger moderen til to, inden hun fortsætter:

- Jeg er chokeret, da jeg selv altid har fyldt varmedunke med vand direkte fra elkedlen. Sydney vil have ar for livet, men hun har holdt ud i behandlingen, uanset hvor smertefuldt det har været, og hendes hud er i bedring.

Foto: Privat / Michelle Wescott

Til Jams siger den 15-årige Sydney følgende:

- Hvis jeg kan hjælpe og forhindre en person i at fylde en varmedunk med vand direkte fra elkedlen, så er der i hvert fald kommet noget positivt ud af det, der er sket med mig.