Michelle fik et chok, da hun kiggede i hotellets badekar: Nu har hun fået refunderet 1.500 kroner

13/05/2024 12:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Michelle er alt andet end tilfreds med hotellets håndtering af problemet.

Mest læste i dag

Michelle oplevede en chokerende hændelse, mens hun og hendes fireårige søn boede på et hotel.

Allerede ved deres ankomst til hotellet blev Michelle advaret af en tilfældig kvinde, som viste hende en video af slanger på stedet, for at understrege at hendes advarsel var alvorlig.

Ifølge The Mirror tog Michelle oprindeligt ikke omgående afsted fra hotellet, da hun ikke var sikker på, om advarslen var sand. Det skulle dog vise sig, at kvindens påstand var korrekt.

Til sin rædsel opdagede Michelle en stor slange i boblebadet på deres værelse. Hun så også en slange glide ind under døren til et andet hotelværelse.

Da hun adresserede problemet over for hotellets personale, blev det bekræftet, at der havde været slangeproblemer i flere dage, sandsynligvis på grund af vådområderne bag hotellet.

Michelle fortalte The Mirror, at hotellet forsøgte at fjerne slangerne, men indsatsen var utilstrækkelig: "De forsøger at fjerne dem, men de gør ikke nok. De flytter dem ikke langt nok væk, så slangerne vender bare tilbage."

Efter denne samtale besluttede Michelle at forlade hotellet og søgte om en fuld refundering. Hun fik dog kun halvdelen tilbage, hvilket beløb sig til omkring 1.500 kroner.

Hændelsen fandt sted på Country Inn and Suites by Radisson i Germantown, Maryland.