Melissa rejste til Tyrkiet for at få en skønhedsoperation: Det endte med at koste hende livet

27/09/2023 14:08

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Melissa endte med at miste livet som følge af komplikationer fra hendes operation.

Mest læste i dag

Melissa Kerr fra Gorleston i Norfolk, Storbritannien, tog turen til et privat hospital i Istanbul i 2019 for at gennemgå en procedure på sin bagdel, rapporterer BBC.

Hun havde planlagt at få udført en brasiliansk numseløft, hvilket ifølge Aleris indebærer fjernelse af fedt fra andre områder af kroppen, hvorefter det indsprøjtes i numsen.

Kerr mistede desværre livet på hospitalet samme dag, hun blev opereret.

I løbet af denne uge blev der afholdt en høring i Norwich, hvor retsmedicinere delte ny information om omstændighederne omkring operationen. De har også fastslået årsagen til hendes død.

Fik for lidt information

Det blev fastslået, at Kerr døde som følge af, at det indsprøjtede fedt trængte ind i en vene (blodkar), rejste sig og blokerede lungearterien. Dette førte til, at hun fik en blodprop i lungerne og døde.

Det blev også konkluderet, at Kerr ikke havde fået tilstrækkelig information om de risici og den dødelighed, der var forbundet med operationen.

Jacqueline Lake, den retsmedicinske undersøger med hovedansvar for sagen, har konkluderet, at Kerr døde som følge af den kosmetiske procedure, som The Guardian rapporterer.

Lake udtrykte samtidig bekymring over personer, der rejser til udlandet for at få kosmetisk kirurgi.

"Vi har udsendt en international advarsel til kirurger om den høje dødelighed, der er forbundet med denne type indgreb. Jeg er bekymret for, at patienter ikke bliver ordentligt oplyst om de risici eller dødelighed, der er forbundet med sådan en operation," udtalte Lake.

Under efterforskningen af sagen blev der fundet en række beskeder mellem Kerr og en ansat på det private hospital, inden hun rejste til Tyrkiet. Hun betalte 3.200 pund i kontanter for operationen, svarende til 27.600 kroner.

I en tidligere udtalelse udtalte Kerrs familie, at de var knuste over tabet og håber, at andre vil overveje risiciene, inden de rejser til Tyrkiet for at få kosmetisk kirurgi.