Meldt savnet i tre uger: Fundet nøgen i kloak

26/03/2021 11:58

|

Redaktionen

Foto: Foto: Privat/Delray Beach Fire and Rescue

Mest læste i dag

​En amerikansk kvinde der var meldt savnet i tre uger, blev tirsdag fundet nøgen i en næsten tre meter dyb kloak.

Brandvæsenet i den amerikanske by Delray Beach i delstaten Florida, fik tirsdag en opgave, man må formode hører til de sjældne.

Delray Beach Fire Rescue blev kaldt ud til en godt tre meter dyb brønd i byens kloaksystem, efter at forbipasserende havde hørt gråd fra det mørke hul.

Det viste sig, at en 43-årig kvinde befandt sig i kloaksystemet, og efter eget udsagn havde været i kloakkerne i tre uger.

Kvinden ved navn Lindsey Kennedy, fortalte sin historie da hun var blevet hjulpet op ad kloakken, og det er en vild en af slagsen.

Ifølge kvinden selv, var hun den 3. marts ude og svømme, da hun farede vild i en tunnel og således blev fanget i kloaksystemet. Her havde hun så vandret rundt, nøgen, blandt alverdens dårligdomme man kunne forestille sig at finde i en kloak, indtil hun så lyset fra brønden, hvor hun valgte at slå sig ned.

Det er ikke mange mennesker, der bliver fundet nøgne i kloakker, så der blev selvfølgelig blandt brandfolkene spekuleret i, hvordan det skete. En talsperson har fortalt, at kvinden højst sandsynligt ikke ville kunne overleve meget længere i kloakken.

”Ideen om, at nogen er dernede i en længere periode, er ubehageligt at tænke på. Det er beskidt, farligt, der er slanger, rotter, affald, snavs og blade, alt der er på gaden, som skyller ned i kloakken, og det lugter skrækkeligt,”

Ikke første gang

Den 43-årige kvindes mor, siger at det ikke er første gang, datteren roder sig ud i mærkelige situationer.

Hun fortalte politiet, at Lindsey Kennedy havde en psykisk sygdom og et stofmisbrug, og at Lindsey derfor, når hun var høj ”gør mærkelige ting og tager dårlige beslutninger”.

Politiet har endnu ikke bekræftet hverken Lindsey eller hendes mors forklaringer, men en talsperson oplyser, at intet tyder på kriminelle handlinger i sagen.

”Det ligner ikke, at hun er blevet taget imod sin vilje. Det ligner, at hun har gjort det af egen fri vilje,”