Mark og Linda var trætte af larm fra nabohuset og ringede til politiet: Nu har de fået en straf

06/11/2023 09:04

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Arizona Family News/CBS
Et ældre ægtepar er blevet ramt med et tilhold efter at have klaget over en 'højlydt' lejebolig ved siden af.

Mest læste i dag

Linda Bliss og Mark Honold fra Phoenix har som enhver anden pensionistpar ønsket at nyde et fredeligt og roligt liv, men de hævder, at dette har været en udfordring.

Ifølge dem bliver lejligheden ved siden af deres ofte brugt til aftenfester, og dette har gjort deres tilværelse meget ubehagelig.

Lokale tv-stationen Arizona Family rapporterer, at Linda og Mark har foretaget mindst fem opkald til Phoenix Police på grund af de påståede fester og har indgivet flere klager til ejendomsadministratoren ifølge Unilad.

Til trods for deres bestræbelser mener de, at problemet stadig ikke er blevet løst, og de føler sig nu som "gidsler" i deres eget hjem, da forstyrrelser opstår næsten hver uge.

Situationen er blevet endnu værre på det seneste, da ejendommens ejer angiveligt har udstedt dem et tilhold som følge af deres klager.

Parret er blevet trætte af den konstante støj, fester og endda tilfældige fremmede, der kigger ind i deres baghave.

Mark udtalte til Arizona Family: "Vi er nærmest indespærret i vores eget hus. Støjen er bare ubærlig, og vi kan høre alt."

De hævder, at tilholdsforbuddet blev udstedt, da de forsøgte at bede gæsterne om at dæmpe støjen under en fest, hvilket var en ydmygende oplevelse for dem, især fordi Linda er autoriseret af staten Arizona til at arbejde med børn og ældre.

Ejendommens ledelse har siden udtalt, at alle gæster screenes, inden de tillades på ejendommen, og at højlydte fester er forbudt. Desuden påpeger de, at det ældre ægtepar er de eneste naboer, der klager over gæsterne, der bor på ejendommen.