Mand tager tjener på røven: Dette fortrød han hurtigt efter

15/07/2023 12:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
En ukendt mand tog den 21-årige tjener på numsen, men få sekunder senere fortrød han bittert.

Mest læste i dag

Selvom det snart er 2023, er der stadig nogle mennesker, der har svært ved at forstå, at de ikke har ret til at røre ved andres kroppe uden tilladelse.

Dette blev tydeligt for 21-årige Emelia Holden, da hun var på arbejde på pizzarestauranten "Vinnie Van Gogo's" i Savannah, USA. Sidste måned blev hun udsat for en ubehagelig hændelse, som man helst ikke vil tale om.

Mens hun passede sit arbejde, fandt en fremmed mand det tilsyneladende acceptabelt at røre ved hendes bagdel.

Men han kom hurtigt til at fortryde det.

Emelia gik beslutsomt hen til manden og trak ham hårdt tilbage i kraven, hvilket fik ham til at falde hurtigt til jorden.

"Jeg kiggede på ham og sagde: 'Du rører mig ikke, din idiot'," fortalte Emelia til mediet People.

Hele episoden blev fanget på restaurantens overvågningskamera, hvilket gjorde det nemt for politiet at undersøge sagen, og den 31-årige mand blev straks anholdt.

Videoen, der siden er gået viralt, er blevet hyldet med mange kommentarer, hvor tusindvis af mennesker mener, at Emelia handlede helt rigtigt i situationen. Emelia, der er 21 år gammel, har kun én ting at sige om den uventede opmærksomhed:

"Jeg er glad for, at andre kvinder kan se dette og vide, at de kan forsvare sig selv. Det er godt at vide, at jeg har gjort andre kvinder stærkere."

Du kan se videoen nedenfor: