Mand tager med til konens sidste kemobehandling: Får et kæmpe chock, da hun kommer ud af lokalet

17/07/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Brad ville gerne gøre noget helt særligt ud af dagen, hvor hans kone Alissa skulle have sin sidste kemobehandling.

Mest læste i dag

Ægteskabet mellem Brad og Alissa Bousquet har gennem flere år været præget af adskillige kemobehandlinger i håbet om at gøre den amerikanske kvinde kræftfri igen.

Disse behandlinger har fundet sted på Methodist Estabrook Cancer Center i delstaten Nebraska, hvor Alissa Bousquet også har gennemgået tre forskellige operationer i kampen mod denne dødbringende sygdom.

Forleden var dagen så endelig kommet, hvor hun skulle modtage sin sidste kemoterapi, og med hjælp fra parrets fire børn, familie og venner havde Brad Bousquet planlagt en duftende overraskelse til sin syge hustru.

En simpel blomsterbuket ville ikke være nok til at fejre den modige kvinde, forklarer Brad Bousquet på Facebook. Han skriver:

"I dag gennemgår min kone sin sidste kemoterapibehandling. Hendes styrke, mod og positive indstilling har forbløffet mig gennem hele forløbet. Hun har stadig et par operationer foran sig, men at afslutte kemobehandlingen er et kæmpe skridt på denne rejse."

Han forklarer, at han ønskede at fejre den sidste behandling og samtidig vise, at hans hustru har massiv støtte fra parrets venner og familie.

Derfor begyndte han at sende sms'er ud til parrets nærmeste kreds. "Jeg bad dem om at hjælpe mig med at overraske hende med et hav af roser til den sidste behandling," skriver han og forklarer, at han afgav en stor bestilling af roser i forskellige farver hos den lokale blomsterbutik.

Roserne blev solgt videre til de fremmødte venner og familiemedlemmer på hospitalet, hvor interessen var enorm.

Blomsterbutikken kunne ikke følge med bestillingerne, og da 500 roser var solgt, blev de resterende ordrer omdannet til direkte donationer til brystkræftforskning. På denne måde blev der indsamlet over 30.000 duftende kroner i form af blomster, samtidig med at Alissa Bousquet fik den mest mindeværdige overraskelse i sit liv.

Foto: Privat