Mand støder på bil, der optager to parkeringspladser: Det han så gør er hylende morsomt

07/08/2023 11:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Reddit
Så kan han måske lære at ramme indenfor linjerne.

Mest læste i dag

Nogle mennesker føler trang til at handle, når de ser noget, der ikke er rigtigt, mens andre blot ignorerer det. Situationen kan variere, fra dårlig opførsel hos venner til forfærdelig parkering, sidstnævnte er emnet for en uimodståelig handling for en mand.

Denne historie, delt af Mirror, handler om en unavngiven mand, der gik viralt efter at hævne sig på en bilist, der parkerede uhensigtsmæssigt på en fitnesscenters parkeringsplads, optagende to pladser.

En humoristisk hævn

Manden vidnede til den dårlige parkering og tog en humoristisk hævn. Han vendte tilbage til sin egen bil og tog noget med sig, som han efterlod på den dårlige parkeringsejers forrude. Hvad han efterlod, var en malebog, der skulle hjælpe føreren med at lære at holde sig inden for linjerne.

Hyldet på internettet

Historien blev delt på Reddit, hvor den fik masser af opmærksomhed, upvotes og underholdende kommentarer. Mange hyldede hans kreative reaktion på den dårlige parkering.

Nogle undrede sig dog over, hvorfor han havde en malebog ved hånden til lejligheden. Han forklarede, at han havde købt den til en anden bilist sidste sommer, men havde ikke haft mulighed for at bruge den før nu.

Selvom reaktionen på parkeringen var morsom, påpegede en bruger vigtigheden af ikke at antage det værste, da føreren muligvis havde et handicap, der krævede mere plads til at komme ud af bilen.