Mand spiste frikadeller: Da hun kigger på en af dem, gør hun en chokerende opdagelse

17/11/2023 17:56

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
- Det skal jeg nok huske resten af ​​mit liv.

Mest læste i dag

Frikadeller med brun sovs til aftenmad har længe været anerkendt som en god og traditionel norsk ret.

For nylig oplevede Geir Berg fra Harstad imidlertid en kødoplevelse ud over det sædvanlige. I sit køleskab opdagede han en pose frikadeller fra Nordfjord, der kun skulle varmes i panden, inden måltidet var klar. Efter at have spist to frikadeller opdagede han imidlertid, at der var et problem.

"Jeg opdagede, at der var noget inde i en af ​​frikadellerne. Først troede jeg, det var et hår, men jeg forkastede hurtigt den tanke. Jeg greb en pincet og trak en nål ud," fortalte han til DinSide.

Berg blev overrasket over at finde en nål i en frikadelle.

"Jeg tænkte, dette er ikke godt, og begyndte at undre mig over, hvordan det var endt der. Det ville have været meget farligt at sluge nålen, men jeg tror, jeg ville have opdaget det, før det skete. Jeg spiste faktisk frikadellen efter at have fjernet nålen, men jeg burde selvfølgelig have overvejet, at den kunne være blevet forurenet," sagde han.

Efter måltidet kontaktede han Nordfjord for at undersøge, hvad der kunne være sket.

"Jeg fik straks svar om, at de ville håndtere det. De har været meget imødekommende og har indrømmet, at det var deres fejl. Jeg er på ingen måde vred på Nordfjord."

Vil huske det her

Trods den bizarre opdagelse har Berg ikke planer om at stoppe med at spise frikadeller.

"Jeg har aldrig set noget lignende, og heldigvis finder jeg ikke nåle i min mad så ofte. Jeg vil dog nok huske dette resten af mit liv, når jeg spiser kødboller. Jeg er bare glad for, at jeg opdagede nålen," sagde han.

Randi Støyva, kvalitetschef for Nordfjord, beskrev hændelsen som dybt beklagelig.

"Vi har metaldetektorer på alle pakkelinjer, der kontrollerer alle pakker, før de pakkes i pap. Vi udfører daglige tests af metaldetektoren for at sikre, at den fungerer korrekt," forklarede hun til iHarstad.

"Vi er i dialog med kunden og har anmodet om at få genstanden tilsendt. Vi ønsker at undersøge den nærmere for at konkludere, hvad der kan være sket her."

Foto: Privat