Mand opdagede usædvanlig smag i sin te: Så sætter han et skjult kamera op og fanger sin kone

28/08/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
En mand bemærkede hans te smagte underligt, så installerede han et skjult kamera og opdagede noget chokerende.

Mest læste i dag

En mand opdagede en kemisk smag i sine drikkevarer og havde mistanke om, at hans kone havde tilsat dem giftige stoffer.

Senere blev det afdækket, at smagen kom fra afløbsrens.

Efterfølgende valgte manden at placere skjulte kameraer i køkkenet. Optagelserne angiveligt viste hans kone, der hældte Drano – en stærkt kemisk baseret produkt designet til at opløse blokeringer i afløb – i hans drikkevarer.

Manden, som arbejdede som radiolog, overdrog videooptagelserne og prøver af sin te til politiet. Analyser bekræftede tilstedeværelsen af Drano i teen.

Konsekvensen var, at hans kone blev anholdt. Efter at videoen blev delt offentligt, søgte manden også en retskendelse mod kvinden.

Parret, der havde været gift i et årti og var forældre til en søn og en datter, befandt sig nu i en konflikt. Advokaten for kvinden benægtede anklagerne om, at hun bevidst havde tilsat giftstoffer i drikkevarerne.

Alligevel viste retsdokumenter, at manden også var blevet udsat for fysisk mishandling fra sin kone. Rapporter indikerede, at hun krævede massage og endda trådte på hans hoved, indtil han adlød.

Resultatet var, at manden besluttede sig for at søge skilsmisse og arbejdede for at opnå fuld forældremyndighed over deres to børn. Der blev påstået, at Emily Yu, konen, havde anmodet om kaution for at blive løsladt fra fængslet, men at manden havde nægtet.

Hudlægen fra South Carolina blev sigtet for tre tilfælde af forgiftning og et tilfælde af vold og overfald. I tilfælde af at Emily Yu bliver kendt skyldig i nogen af disse anklager, kunne hun se frem til en fængselsstraf på otte år og otte måneder.

Manden indrømmede at have udviklet mistanke om Emily Yus handlinger allerede i april, selvom hun først blev anholdt i august 2022. Derudover rapporterede han til sin advokat, at han var blevet plaget af mavesår, gastritis og spiserørsbetændelse.

Emily Yu måtte også afvente en afgørelse fra Californiens medicinråd om, hvorvidt hun ville kunne fortsætte sin lægepraksis. Trods dette viste hendes advokat, Scott Simmons, tilsyneladende en vis optimisme med hensyn til udfaldet af sagen.

En video fra sagen kan ses nedenfor på YouTube.