Mand klagede over tandpine, men blev sendt hjem uden hjælp: To dage efter blev han fundet død

27/10/2023 14:58

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
En 33-årig mand blev fundet død i sin lejlighed blot to dage efter, at han besøgte tandlægen for en tandinfektion og blev sendt hjem med de paracetamollignende tabletter Panadol.

Mest læste i dag

Bradley Tucek boede ene i Sydney. Den 13. juli klagede han over intens tandpine, mens han talte med sin familie.

Næste dag opsøgte han en tandlæge, og ifølge Daily Mail blev han diagnosticeret med en infektion. Han modtog antibiotika og smertestillende medicin.

En uge senere gennemgik Bradley endnu en tandlægekonsultation for at få fjernet den smertefulde tand. To dage efter hans første besøg tragisk nok afgik han ved døden.

Politiet mener, at han døde lørdag den 16. juli, men først blev opdaget af bekymrede kolleger mandag, da de ledte efter ham.

Familien har oprettet en GoFundMe-kampagne for at dække begravelsesomkostninger. De antyder, at Bradley har måttet lide i smerte før sin ensomme død på køkkengulvet.

Da obduktionen forventes at tage flere uger, er det stadig uklart, hvordan han døde.

"Vores liv blev splintret i en milliard brikker denne uge med den hjerteknugende nyhed om, at vores elskede søn, bror, svoger, onkel, barnebarn, fætter, nevø og ven pludselig og uventet er gået bort. Vi lider og står over for en logistisk udfordring i de kommende uger. De omstændigheder, der førte til Brads død, er hjerteknusende," skriver søsteren i GoFundMe-kampagnen.

Brad boede alene i Sydney, mens hans forældre og søster boede i Perth.

Søsteren stiller også spørgsmålstegn ved, hvordan en simpel tandpine kunne føre til døden.

"Vi er fuldstændig knuste og ønsker ikke, at Brad skal forblive alene. Hans legeme er i øjeblikket hos New South Wales Coroner for en obduktion. Vi søger svar på, hvordan tandpine kunne forårsage hans død, selvom denne proces kan tage uger," udtaler søsteren i sit opslag.

Hun tilføjer, at politiet har udelukket selvmord eller kriminel aktivitet som årsag til hans død.