Mand har valgt at blive boende hjemme til han er 50 - fordi 'fuldtidsjob ikke er for ham’

05/10/2023 13:20

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Folk strømmer til sociale medier, der er splittet, efter at en mand afslørede sine 'planer' om aldrig at arbejde fuld tid igen og bo hos sin mor, indtil han er 50.

Mest læste i dag

"Forestil dig, hvis der var en måde at undgå at blive udbrændt på - det ville utvivlsomt løse dette problem.

Spørgsmålet om, hvorvidt det stadig er muligt at spise, drikke, opretholde varme og have tag over hovedet med en deltidsindtægt midt i inflationen, er genstand for debat. Det kan dog hjælpe, hvis du kan bo sammen med din mor.

For en australier ser det ud til, at han er blevet inspireret af "dovne pigejobs"-trenden, der har taget TikTok med storm, og han er klar til at tage en anden retning.

På sin TikTok-platform, under brugernavnet @anthonyvougaris, "offentliggør han officielt", at han simpelthen ikke "mener, at fuldtidsarbejde er noget for ham."

"Og du kan ikke tvinge nogen til at dele din tro," siger han.

Dette kommer efter en video, han tidligere har delt i år, hvor han erklærede, at han ville blive boende hos sin mor "så længe som muligt."

"Jeg får gratis mad, og min vask bliver gjort for mig - det er heldigt, mange mennesker har ikke den luksus. Jeg har ikke tænkt mig at flytte ud," fortsætter han. "Hvis jeg kan blive her indtil jeg er 50, vil jeg gøre det. Jeg elsker at være sammen med disse mennesker, og jeg vil med glæde fortsætte med det."

Folk har reageret på hans videoer med en bred vifte af holdninger til Anthony's arbejds- og livsplaner.

En bruger kommenterede: "De fleste unge har ingen idé om, hvad hårdt arbejde og pres indebærer."

"En dag vil denne generation stå over for ansvar. Vi er alle dømt," tilføjede en anden.

Nedenfor kan du se Anthony's TikTok-video."