Mand fik knust sit hjerte af sin kæreste: Nu risikerer han fængselsstraf på 5 år

13/09/2023 13:44

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Alle reagerer forskelligt på et knust hjerte, men nogle måder er bedre end andre.

Mest læste i dag

Det er ikke altid en let oplevelse at have ens følelser knust, og det resulterede i materielle skader på et offentligt sted.

Sent fredag aften blev det afsløret, at en 29-årig mand havde udtrykt sin frustration på to busstoppesteder i byen Biecz, Lesser Poland Voivodeship. Hans frustration var rettet mod en kvinde, som han tilsyneladende havde en stor beundring for.

Ifølge en rapport fra politiet i Gorlice smadrede han en rude på stedet, hvorefter vidner straks ringede til alarmnummeret 112.

Da politibetjente ankom til stedet, var manden allerede forsvundet. Derfor indledte politiet en intensiv eftersøgning for at finde ham.

Efter yderligere undersøgelser lykkedes det endelig politiet at pågribe den mistænkte. Han blev derefter anholdt og sigtet for hærværk.

Under afhøringen indrømmede den mistænkte sin forbrydelse. Han gav en noget usædvanlig forklaring på sine handlinger og hævdede, at han havde fået sit hjerte knust.

De anslåede skader på ejendom beløb sig til omkring 500 złoty (svarende til cirka 850 danske kroner), og hele episoden blev kategoriseret som en kriminel handling. Manden står derfor ikke kun over for udfordringer med sit følelsesliv, da han nu også risikerer op til fem års fængsel for sin voldelige adfærd.