Mand brugte 5 minutter i brusebadet: Kostede ham 3100 kroner

14/10/2023 07:36

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
En 40-årig mand boede på et hotel med sin kæreste, da han besluttede sig for at tage et varmt bad.

Mest læste i dag

De boede på et hotel i Wien, da de skulle deltage i et bryllup arrangeret af deres venner. Imidlertid besluttede de at forlænge deres ophold med et par dage.

Efter en lang dag besluttede den 40-årige at tage et brusebad, men da han trådte ud af badeværelset, blev han pludselig overvældet af en voldsom larm.

Det viste sig, at brandalarmen var blevet udløst som følge af dampen fra hans brusebad, og dette aktiverede automatisk brandvæsenets indgriben. Forvirret begav han sig ned til receptionen og forsøgte at forklare, at det var dampen fra brusebadet, der havde udløst alarmen.

Desværre accepterede receptionisten ikke denne forklaring og bad dem i stedet om at forlade bygningen.

Hotellet fremsatte efterfølgende en regning på 417 euro (svarende til 3100 DKK) til den 40-årige mand, baseret på de omkostninger, de havde pådraget sig med brandvæsenets indgriben.

"Det er skandaløst. Jeg nægter at betale dette beløb," udtalte den utilfredse 40-årige Christian ifølge medieudtalelser til heute.at.

Hotellets direktør udtalte også sin mening om situationen:

"Dette er en meget uheldig begivenhed for os. Sådanne tilfælde, hvor brandalarmen udløses på grund af damp, forekommer normalt ikke."

Ikke desto mindre besluttede hotellet at fastholde kravet om, at den 40-årige gæst skulle betale regningen.