Mand arbejdede hjemmefra og fik et uventet besøg: Nu har hans optagelser fået hele internettet til at grine

13/10/2023 10:27

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Bare vent til du ser, hvem han fik besøg af.

Mest læste i dag

Fra tid til anden er det ofte de mest usædvanlige begivenheder, der krydrer vores hverdag.

Det var bestemt tilfældet for Garth Bradley, da han for nylig oplevede noget bemærkelsesværdigt på sin adresse i Sydafrika. Denne begivenhed blev rapporteret af The Dodo.

Mens han sad ved sit skrivebord og arbejdede, blev hans opmærksomhed fanget af en gruppe vilde bavianer, der var kommet ned fra de omkringliggende bjergskråninger.

Disse uventede besøgende havde kun én ting for øje: at nyde livets glæder fuldt ud. Da bavianerne begyndte at lege ved poolen, besluttede Garth Bradley sig for at dokumentere øjeblikket.

"Det var virkelig underholdende at se dem more sig. Det lignede næsten, at man betragtede menneskelige børn, der legede omkring poolen," bemærkede han over for The Dodo.

Normalt kom bavianerne til Bradleys ejendom for at finde mad, men denne gang kunne de ikke modstå fristelsen ved en forfriskende dukkert i poolen.

"Dette var deres første gang i poolen," delte han med begejstring.

Selvom hans smukke ejendom normalt var forbeholdt betalende gæster, var Bradley mere end villig til at byde de lokale dyreliv velkommen til at nyde faciliteterne uden omkostninger.

"Vi valgte at bosætte os i dette område på grund af dets naturskønhed," sagde han og tilføjede: "Vi er de, der er trådt ind i deres territorium, de er ikke trængt ind i vores. Det handler om tolerance. Det ville være uansvarligt af os ikke at forvente besøg fra naturen."