Levede ikke op til forventningerne: Courtneys selfie går viralt

17/02/2021 16:08

|

Redaktionen

Foto: Privat/Twitter

Mest læste i dag

Da Courtney købte en kjole til 700 kroner, håbede hun, at det ville være det perfekte outfit til en fest – men den viste lidt mere end forventet.

En kvinde har fremhævet risiciene ved at shoppe på nettet, efter at hendes kjole til ca. 700 kroner viste hendes bryster til offentligt skue. Det skriver The Sun.

Courtney Henderson fra Newcastle i England, prøvede en kjole fra den onlinebaserede forhandler Dressmezee, men hun fandt hurtigt ud af, at den ikke sad helt, som hun havde forventet.  

Twitter

Hun havde købt kjolen med henblik på at bruge den til hendes fødselsdagsfest, men hun blev dog noget overrasket over at se sig selv med kjolen på. 

Billedet herunder viser, hvordan den grønne kjole ser ud, som den bæres af modellen hos Dressmezee. Længere nede kan du se et billede af Courtney, der er iført kjolen.

"Hvilken strålende pasform. Absolut værd at beholde og at have brugt 700 kroner på," skrev hun som tekst til sit billede. 

Foto: Twitter/Privat

Desuden delte hun billedet på Twitter, hvortil hun også skrev en tekst. Her skrev hun følgende: "Dressmezee hjalp med mig den lille sag, der passer som en drøm." 

Hendes opslag på Twitter, der har indsamlet mere end 31.000 likes, har fået utallige sociale medier til at græde af grin. 

"Courtney, hahaha. Jeg er færdig," skrev en bruger, mens en anden skrev: "Jeg spyttede lige min kaffe ud overalt. Jeg f*cking revner." 

En helt tredje bruger skrev: "Jeg mener: det er et bestemt udseende."

Courtney sagde dog selv, at kjolen er designet til en anden kropstype, end hendes.

"For at være helt ærlig, er der ikke så meget at sige om det, bortset fra at jeg har bestilt en kjole, som tydeligt er lavet til de mindre bryster i samfundet, som de fleste skjoler er i disse dage," lød det fra hende. 

En talsperson fra Dressmezee sagde til The Sun, at kjolen 'har været en af deres bestsellere'. 

"Hvis du tjekker vores taggede billeder på Instagram, vil du se, at vi har haft mange kunder, der har brugt kjolen og har været enormt tilfredse med den," sagde talspersonen. 

"Vi kan kun undskylde for, at kjolen ikke var egnet til kunden. Vi har en størrelsesguide, så vi kan sikre, at vi er så nøjagtige, som vi kan være." 

På grund af kundernes 'forskellige former og størrelser', sagde Dressmezee, at det var 'usandsynligt, at hvert stykke tøj passer til enhver person', hvorfor de har en 'meget retfærdig 14-dages returpolitik' som følge heraf.

"Selvfølgelig skaber alle dårlige pasformer ikke lige så meget reklame som Courtneys, så som en gestus og tak for al den ekstra omtale, tilbyder vi hende gerne 25 % på hendes næste køb, udover en refundering af hendes penge," lød det fra Dressmezee til The Sun.