Letpåklædt model raser: Uforskammet vagt smed mig ud af restauranten pga. mit tøj

20/08/2023 08:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram / @erika.helin
Erika Helin, den finske model, er utilfreds med den behandling, hun for nylig modtog fra en restaurantvagt i Helsinki.

Mest læste i dag

Erika Helin er beskæftiget som en model, og hun lægger derfor stor vægt på sit ydre.

Desuden deler hun ofte billeder af sig selv iført let påklædning på både Instagram og platformen OnlyFans. Det er ikke ualmindeligt, at hendes påklædning afslører en betydelig mængde af hud.

Helin poserer ofte i meget lidt tøj / Foto: Instagram / @erika.helin

En hændelse udspillede sig dog på en restaurant i den finske hovedstad, hvor en vagt tilsyneladende på en meget uhøflig måde udviste hende. Erika Helin forklarede selv denne episode på sin Instagram-profil, hvor hun går under brugernavnet @erika.helin og har over 100.000 følgere.

"Jeg var dybt engageret i en samtale med mine venner, da en overivrig vagt pludselig kom og eskorterede mig ud, og meddelte at jeg skulle forlade stedet," udtalte modellen og udbyggede: "Jeg fulgte anvisningen uden at skabe nogen form for modstand."

Helin var iført denne top, da hun blev smidt ud / Foto: Instagram / @erika.helin

Helin tilføjede også, at vagten udover at smide hende ud også nedvurderede hende og "højlydt kritiserede" hendes påklædning, som bestod af en lyserød top med røde hjerter, en kort sort nederdel, høje hæle og en håndtaske.

Helin var iført dette outfit, da hun blev smidt ud / Foto: Instagram / @erika.helin

Efter episoden udtalte hun, at hun "selvfølgelig kunne have valgt at iføre sig en anden trøje," men kritiserede vagtens håndtering af situationen som værende meget upassende.

"[...] jeg kan ikke forstå, hvorfor det var nødvendigt at ydmyge en kunde," udtalte hun og fortsatte: "Det er stadig uklart for mig, hvorfor hans opførsel var så aggressiv og personlig. Jeg oplevede situationen som truende."

Efter hændelsen har den finske model haft kontakt med restaurantens ejer, som har undskyldt for episoden.

Hvis du ønsker at se flere billeder af Helin, kan du gøre det på Instagram ved at klikke her.