Laurie blev træt af at få stjålet sine pakker, så hun lagde en plan: Der ventede tyven en klam overraskelse

16/12/2020 12:11

|

Lukas Jepsen

Foto: CHCH

Mest læste i dag

Laurie Pringle fra Hamilton, Canada havde over en periode på tre år fået stjålet pakker der blev leveret til hoveddøren, så hun tog sagen i egen hånd.

Frustrationerne havde for alvor bygget sig op i Laurie Pringle, efter at de pakker der blev leveret og lagt ved hendes hoveddør gang på gang, blev stjålet inden hun kunne nå at få dem i sikkerhed.

På et tidspunkt fik Laurie simpelthen nok, og besluttede sig for at næste gang en tyv forsøgte at stjæle ved hoveddøren, skulle tyven bestemt ikke have noget ud af det.

Derfor stillede hun en papkasse, af den slags hun normalt modtager ud foran hoveddøren, med en helt særlig overraskelse inden i.

40 minutter – Så var pakken væk

” Jeg var tilfældigvis i gang med at gøre kattebakken ren, og jeg tænkte ’det kunne da virke’, så jeg smed det (kattebakkens indhold, red.) i pakken. Jeg vidste ikke at der kun ville tage 40 minutter før nogen dukkede op,”

Udover det knap se lækre indhold i pakken, havde Laurie også fået sat et kamera op, og har derfor nu billeder af manden der sandsynligvis blev slemt skuffet da han kom hjem med den stjålne pakke.

Politi opfordrer til ikke at følge Lauries ide

På trods af hvad man sagtens kan kalde en sjov ide, og måde at få lidt hævn over tyve på, har det lokale politi kommenteret på sagen, og opfordrer andre til ikke at lave samme nummer som Laurie.

” Det er noget der potentielt kan afsløre hvem du er, og gøre nogle kriminelle rigtig vrede, og måske de så vender tilbage til din adresse,” – Siger en lokal betjent til det canadiske medie CHCH.