Kvindelig bilist tvinger motorcyklist ud i modkørende trafik: Det kom hun hurtigt til at fortryde

29/05/2024 00:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Den kvindelige bilist kom hurtigt til at fortryde hendes uansvarlige kørsel.

Mest læste i dag

Det er ganske få, der ikke kan genkende, at visse mennesker simpelthen har alt for travlt til at overholde selv de mest grundlæggende trafikregler. Og denne historie udgør bestemt ingen undtagelse.

Historien er ikke noget at prale af, især ikke for kvinden bag rattet af personbilen. Hun havde travlt med alt andet end at sammenflette korrekt, som du kan se i videoen, der er linket nederst i artiklen - et godt eksempel på uansvarlig kørsel.

Det er ikke kun uansvarligt, men også livsfarligt ikke at overholde vejens love og regler. I videoen kan man se, hvordan en kvinde i en grå bil hensynsløst forsøgte at presse sig ind foran en motorcyklist ved en sammenfletning. Dette tvang motorcyklisten ud i modkørende trafik, og til trods for gentagne forsøg på at få bilistens opmærksomhed, valgte kvinden blot at grine af situationen.

Hun skulle dog hurtigt fortryde sin ligegyldighed, da de senere opdagede, at de passerede forbi en politibil, der holdt på en parkeringsplads. Motorcyklisten havde optagelser fra sit hjelmkamera som bevis på kvindens lovovertrædelse, og han tog kontakt til betjenten i bilen.

Resultatet lod ikke vente på sig, og kvinden blev stoppet og konfronteret med sin livsfarlige kørsel. Dette resulterede i en bøde på mellem 200-300 dollars, hvilket svarer til omkring 1400 til 2100 kroner.

Se videoen nedenfor: