Kvinde vasker ikke hænder efter toilet besøg: Du gætter aldrig hvorfor

25/10/2023 20:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde har delt en kontroversiel beslutning hun har taget.

Mest læste i dag

En TikTok-bruger har skabt en diskussion, der forårsager en del opmærksomhed på internettet. Valera Djordjevic har åbent erkendt, at hun af og til undlader at vaske hænder efter et toiletbesøg, hvilket har resulteret i både støtte og kritik fra online samfundet.

Valera Djordjevic har i en video, der blev delt på hendes TikTok-konto @realvaleradj, provokativt vist sin mangel på hygiejnisk praksis efter toiletbesøg. Videoen har allerede opnået mere end 3 millioner visninger og udløst en heftig debat. I videoen forklarer hun: "Nogle gange har jeg bare ikke lyst til at vaske mine hænder, så jeg lader vandet løbe og laver plaskelyde, så ingen dømmer mig."

I videoen ses Valera Djordjevic, der er 21 år gammel, ligegyldigt stikke en enkelt finger under den rindende vandhane. Hun kigger utålmodigt rundt, mens hun mimede til Doja Cats sang "Paint The Town Red" og udtalte: "B***h, jeg sagde, hvad jeg sagde."

Selvom hun forsvarer sin adfærd, præciserer hun i billedteksten til videoen, at hun "altid vasker hænder efter nummer to."

Videoen har splittet de sociale medier. Mens nogle støtter Valeras beslutning om ikke at vaske hænder, kalder andre det "frastødende" og "ulækkert."

Den kontroversielle video, der har opnået imponerende 3 millioner visninger, har udløst en intens debat i kommentarsektionen.