Kvinde solgte sin dødfødte søns seng - få dage senere vendte køberen tilbage

24/05/2023 11:27

|

Thea Andersen

Foto: YouTube
Valerie holde tårerne tilbage, da hun så, hvad køberen havde gjort med hendes dødfødte søns seng.

Mest læste i dag

Valerie Watts fra Minnesota, USA, havde længe set frem til at blive mor. Hun var i niende måned af sin graviditet og havde alt klar til sin søn.

Tøjet, senge, ja alt var købt, og nu ventede hun bare på, at den lille skulle komme. Men i dagene før terminen følte hun, at der var noget galt. Hun kunne ikke mærke liv, som hun plejede.

Da hun ankom til hospitalet, viste det sig, at hendes lille søn, som skulle hedde Noah, var død.

Det skriver Sosialnytt.

Valerie var sønderknust og havde svært ved at tage sig af alt det babyudstyr, hun havde købt til sin søn. Det var simpelthen for smertefuldt for hende. Derfor forblev børneværelset uændret i over et år.

I maj 2014 besluttede Valerie sig dog for at sælge tremmesengen. Den var ekstra smertefuld at skulle skille sig af med, da hun havde glædet sig så meget til at putte sin nyfødte søn i den.

Foto: YouTube

En mand ved navn Gerald kom til det gårdsalg, som Valerie havde arrangeret. Han var interesseret i at købe tremmesengen og spurgte, hvad Valerie ville have for den.

De blev enige om en pris, og Gerald tog sengen med sig hjem. Uvidende om hvad der var sket og hvor betydningsfuld sengen var for kvinden, troede Gerald blot, at den blev solgt, fordi barnet var vokset fra den.

Dog havde Geralds kone en kort samtale med Valerie under gårdsalget og spurgte om alderen på hendes søn. Her delte Valeria den hjerteskærende historie om sit englebarn.

Foto: YouTube

Da Gerald og hans kone var på vej hjem, delte hun historien med sin mand.

- På vej hjem besluttede vi, at sengen skulle gives tilbage, fortæller Gerald til Fox9. Men han vidste, at Valerie ikke ville have den tilbage, som den var. Den mindede alt for meget om sønnen, der aldrig fik lov til at sove i den. Så han fik en idé.

Gerald forvandlede tremmesengen til en smuk stol, som Valerie kunne beholde som et minde om sin søn. Et minde, hun kunne have i sit hjem og i sit hjerte.

En uge efter gårdsalget vendte Gerald tilbage til Valerie med gaven.

Valerie blev dybt rørt og kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun så, hvad Gerald havde gjort med sengen.