Kvinde nød solen i fælles have: Så gik mandlig nabo amok

01/10/2023 17:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
En kvinde, der bor i et lejlighedskompleks, benyttede en fælles have til at solbade. Det var dog ikke alle, der mente, at hun skulle gøre det

Mest læste i dag

I lighed med de høje temperaturer, vi oplever i Danmark, er også England blevet ramt af hedebølgen, og det har fået mange til at søge ud i det fri for at nyde det gode vejr. En kvinde besluttede sig for at gøre netop dette ved at solbade i den fælles have i sit lejlighedskompleks. Hendes hensigt var at drage fordel af det skønne vejr, men hendes valg førte hurtigt til en konfrontation med en utilfreds nabo.

Efterfølgende har en 29-årig mandlig nabo delt sin version af begivenhederne på Reddit, hvilket har udløst en debat om sagen, ifølge den britiske avis Daily Mirror.

Manden på Reddit forklarede: "I løbet af de seneste fire dage har jeg bemærket en kvinde, der har ligget og solbadet på græsset. Hun medbringer et tæppe og en bog og tilbringer timevis derude iført en bikinitop og shorts."

"Den første dag spurgte jeg hende, om hun boede i komplekset, og hun bekræftede det med henvisning til, at hun for nylig var flyttet ind. Senere så jeg hende låse sig ind i bygningen, så jeg tror ikke, hun løj. Hun tilbragte bogstaveligt talt timer udenfor fra kl. 10 til 16."

"I dag så jeg hende igen og gjorde hende opmærksom på, at haven ikke skulle bruges på denne måde. Hun svarede, at hun var en beboer (jeg formoder, at hun lejer, da jeg kender de fleste af ejerne i komplekset), og hun mente, at de udendørs områder var fælles."

Dette var dog ikke det eneste. Efter at have set kvinden igen, tog naboen et billede af hende og delte det i en WhatsApp-gruppe med de øvrige beboere i komplekset. Han udtrykte sin utilfredshed med hendes 'antisociale adfærd.'

"Nogle af beboerne var enige med mig, men andre fandt min reaktion mærkelig. Nogen tilføjede den nye lejer til gruppen, og hun sendte en lang besked, hvor hun spurgte, om hendes påklædning gjorde folk ukomfortable. Hun argumenterede dog for, at det var umuligt at blive indendørs i 30 graders varme, især når der var et grønt område udenfor."

"Når hun ligger halvnøgen udenfor ved vores bygning, får det stedet til at virke 'billigt.' Det giver det et universitetslignende præg. Dette kan i sidste ende mindske værdien af vores lejligheder," tilføjede den utilfredse nabo.

Det skal dog siges, at ikke alle var enige i naboen's synspunkt om, at hans opførsel var berettiget. Tværtimod stod langt de fleste af dem, der reagerede på hans indlæg, på kvindens side.

"At tage et billede af en kvinde i bikini og dele det er bestemt mere usocialt end at solbade, hvor man bor. Medmindre der er en bestemt regel, hun overtræder, bør man blot passe sig selv," skrev en bruger.

"Du lyder som den irriterende nabo, som folk ikke bryder sig om. At rapportere hende for at være usocial? Virkelig?" lød det fra en anden.

"Din nabo har ret til at klage til sin udlejer, hvis en af hendes skræmmende naboer chikanerer hende og tager billeder af hende, selvom hun ikke generer nogen," argumenterede en tredje.