Kvinde modtager overraskende besked på arbejde: Bedstemors nøgenbilleder

10/12/2020 12:08

|

Lukas Jepsen

Foto: @mimibae89 / Tiktok

Mest læste i dag

Det med teknologien er ikke nødvendigvis altid lige let, det fik både en kvinde og hendes bedstemor at føle, da den ældre dame ved en fejl sendte nøgenbilleder til sit barnebarn, der var på arbejde.

” Jeg kan ikke engang arbejde lige nu,” – Sådan lyder ordene i en Tiktok video lagt på det sociale medie, efter at hun i arbejdstiden modtog nøgenbilleder fra ingen ringere end sin bedstemor.

I videoen filmer kvinden, ved navn Marquita Green, sig selv og sin reaktion, efter hun har set det formodentligt yderst pikante billede. Hun ser hvert fald en smule chokeret ud.

Hele videoen bliver gjort SÅ meget sjovere af, at bedstemor ringer til Marquita i løbet af videoen og undskylder overfor barnebarnet, der har svært ved at holde masken.

”Det er din bedstemor. Jeg undskylder så meget. Jeg sendte dig et billede, jeg trykkede på dit navn ved en fejl,”

Siger den tydeligt pinligt berørte bedstemor over telefonen.

” Jeg ville have sendt det til min ven, Brian. Vær sød at slette billedet. Da jeg så på telefonen, og så at det var dig blev jeg så ked af det. Jeg prøvede at sende til Brian,”.

Over en million har allerede set det sjove klip, der ligeledes er blevet delt og kommenteret tusindvis af gange af brugere der tydeligvis har haft stor fornøjelse af det sjove klip.