Kvinde modtager invitation til bryllup og dukker op i kirken: Da hun ser hvem bruden er, bryder hun sammen

03/12/2023 12:37

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Hun får sit livs chok, da dørene i kirken går op, afslører videoen.

Mest læste i dag

Normalt planlægger kvinder deres bryllup ned til mindste detalje, idet intet overlades til tilfældighederne. Alt er timet og tilrettelagt måneder før den store dag. Uanset om det drejer sig om valg af brudekjole, buket, fotograf, kirke, middag eller underholdning, plejer den kommende brud at have en betydelig indflydelse på arrangementet.

Men da argentinske Mercedes Ortiz skulle giftes, havde hun ingen indflydelse på sit eget bryllup. Hun vidste intet om begivenheden før et minut før vielsen, ifølge den britiske avis The Mirror.

Mercedes Ortiz og hendes mand var omgivet af venner og familie, da de sagde ja til hinanden. Screenshot: YouTube.

Mercedes Ortizs kommende mand, Gustavo Ortiz, havde nemlig gjort alt for at overraske sin kommende kone med et bryllup og holdt hende i uvidenhed om det hele.

Den intetanende kvinde var blevet inviteret til en vens bryllup og dukkede op ved kirken i Sarandi nær Buenos Aires sammen med en gruppe venner. Men da døren til kirken åbnede sig, fik hun sit livs chok.

Gustavo ventede inde i kirken sammen med familie og venner, der klappede, og sandheden gik op for en chokeret og tårevædet Mercedes. Hendes reaktion blev fanget på kamera.

Sammen med sin far gik den overraskede brud op ad kirkegulvet omgivet af alle sine kære. Hånd i hånd sagde Mercedes og Gustavo ja til hinanden.

Brudeparret havde været sammen i 30 år og fået tre børn, før Gustavo endelig tog mod til sig og lokkede Mercedes til kirken.

Du kan se videoen af brylluppet her: