Kvinde kaldte ham ‘beskidt biker’: Så skrev han dette på sin Facebook og efterlod alle i forbløffelse

25/08/2023 07:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Han efterlod alle i chok.

Mest læste i dag

En velkendt talemåde påpeger, at man ikke bør vurdere en bog efter dens omslag.

Dette princip blev overset af en mor, hvilket hun hurtigt fortrød kort efter.

En motorcyklist og far ved navn Luc besluttede sig for at prøve et familiemedlems motorcykel. Undervejs stoppede han ved en restaurant for at tage en kort pause.

Efter at have parkeret blev han hilset på af en lille pige, som han venligt hilste tilbage på.

Men her tog historien en uventet drejning.

Pigens mor greb straks fat i hende og sagde: "Vi taler ikke med beskidte bikere."

Dybt såret over disse nedladende ord, valgte Luc at dele sine tanker på Facebook i en længere opdatering. Han ønskede at konfrontere de fordomme, han ofte mødte:

"Til familien i den røde SUV ved Tim Hortons i dag,

Ja, jeg er en stor fyr på 127 kilo, med tatoveringer og en motorcykel. Jeg er svejser, høj, nyder en øl, og mit sprog kan være farverigt. Mit udseende kunne få dig til at tro, at jeg ville sluge din sjæl, hvis du så meget som kiggede skævt til mig," begyndte han sin opdatering og fortsatte:

"Men det, du ikke ved, er, at jeg har været lykkeligt gift i 11 år. Mine børn kalder mig far. Jeg har en universitetsuddannelse. Min mor er stolt af mig og fortæller alle om, hvor heldig hun er at have en så vidunderlig søn. Da min datter brækkede sin arm, græd jeg mere end hun gjorde. Jeg elsker at læse bøger, og jeg strækker en hjælpende hånd ud til andre…" skrev han, inden han opfordrede til eftertanke:

"Så næste gang jeg smiler og siger hej til din lille pige, og du tager fat i hende og siger, 'Nej, skat, vi taler ikke med beskidte bikere,' så husk, at selvom du sårede mine følelser, så ville denne 'beskidte biker' være den første til at styrte ind i dit brændende hus for at redde din lille piges guldfisk, så hun ikke skulle være ked af det!!!"

Du kan finde opdateringen nedenfor: