Kvinde fik seddel i postkassen og troede det omhandlede byggearbejde: Da hun læste den, stivende hun

15/11/2023 08:53

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Hun stivende, da hun lod øjnene hvile ned over sedlen.

Mest læste i dag

Privatlivets fred er en luksus, som alle indimellem tager for givet.

Men en canadisk bosiddende kvinde i Storbritannien ved navn Sarah har fået en uventet påmindelse om, at væggene i vores hjem ikke altid er så uigennemtrængelige, som vi måske tror:

"Jeg havde ingen idé om, at de kunne se ind. Jeg ved ikke, hvad de har set. Jeg ved ikke, hvor ofte de har set det", indrømmede Sarah, da hun fandt en seddel i sin postkasse, der var underskrevet af 'skoleinspektøren' fra den nærliggende børnehave.

Sarahs første antagelse var, at brevet var en generel meddelelse til alle beboere, måske om noget byggearbejde, men da hun tog hul på sedlens indledning stivnede hun.

Sedlen lød som følger:

"Jeg er ked af at skulle skrive til dig om et så følsomt emne, men følte det passende at gøre dig opmærksom på, at dit badeværelsesvindue let kan ses fra vores børnehaves legeplads".

Og dette fik Sarah til at overveje at flytte tilbage til Canada øjeblikkeligt.

Det løftede hun sløret for i en TikTok-video.

"Hvor meget måtte de se, før de sendte mig dette? Hvor meget? Hvor ofte? Hvor? Hvornår?" spurgte hun retorisk i videoen.

Sarahs oplevelse har udløst en bølge af reaktioner online, hvor mange var 'forbløffede' over, at hun ikke vidste, at hun kunne ses udefra - men som Sarah forklarede, så har det tekstureret glas, hvor du ikke kan se ud ... men tilsyneladende kan du se ind (i bestemt lys).