Kvinde fandt 105.000 kroner liggende på jorden – så tog hun en beslutning, der ændrede hendes liv

19/10/2023 16:52

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Diane Gordon tog hun en beslutning, der ændrede hendes liv.

Mest læste i dag

Hvad ville du gøre, hvis du fandt en taske med 100.000 kroner i kontanter? De fleste ville nok bare løbe med pengene, men ikke Diane Gordon fra Michigan.

En dag brød Diane Gordons bil sammen, og hun havde ikke råd til en ny. Hun blev derfor nødt til at gå til og fra arbejde, som lå mere end 3 kilometer væk fra hendes hjem, for at få enderne til at mødes.

På en iskold vintermorgen, mens hun var på vej til arbejde og søgte ly og varme ved en lokal tankstation, stod hun pludselig ansigt til ansigt med en skæbnesvanger beslutning. På jorden lå en plastikpose, og i posen befandt sig en betydelig sum penge.

Dette skriver Sosialnytt.

"Jeg kiggede ned på jorden og fandt en plastikpose. I posen lå en betydelig sum penge," fortalte Diane Gordon til den lokale tv-station FOX 2 Detroit ifølge Fox News.

Selvom Diane Gordon befandt sig i en desperat økonomisk situation og blev fristet, var hendes beslutning klar.

"Det her tilhører ikke mig, så jeg må ringe til politiet," sagde hun beslutsomt.

Diane Gordon tog plastikposen med ind på tankstationen og bad ekspedienten om at ringe til det lokale politistation. Matthew Ivory fra White Lake Township Police Department tog telefonen og skyndte sig ud for at møde Diane Gordon og få posen med pengene.

Det faldt aldrig Diane ind at undersøge eller kigge nærmere på, hvad der ellers var i posen. Hun vidste, at hun havde fundet noget, der ikke tilhørte hende, og det var hendes moralske pligt at returnere det.

Politiet undersøgte indholdet af posen og fandt også en række bryllupskort.

"Det var gaver givet i forbindelse med et bryllup. Jeg tror, det var $14.780 i kontanter," afslørede Matthew Ivory. Dette beløb svarer til cirka 105.000 danske kroner.

Fik en endnu større sum penge

De fundne penge og kort blev med held returneret til det nygifte par. Men Diane Gordons uselviske handling fik hurtigt opmærksomhed og beviste, at gode gerninger ikke går ubemærket hen.

En af politibetjentenes koner besluttede at starte en GoFundMe-kampagne for Diane Gordon for at hjælpe hende med at købe en ny bil. Hun begrundede det med, at verden har brug for flere mennesker som hende.

Det endte med, at der blev indsamlet 26.000 dollars, svarende til knap 185.000 kroner, som en påskønnelse for Dianes hjertevarme handling.

Diane Gordon, der stadig er målløs over den store støtte og opmærksomhed, insisterer beskedent: "Jeg gjorde ikke noget særligt."