Kvinde brugte svimlende 1,1 millioner kroner på at blive højere: Nu har hun fortrudt sin beslutning

15/09/2023 10:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En model, der investerede hele 130.000 pund i en operation for at forlænge sine ben, deler nu, at hun bærer en dyb fortrydelse over sin beslutning.

Mest læste i dag

Theresia Fischer fra Tyskland gennemgik for flere år siden en temmelig ekstrem operation, der øgede hendes kropshøjde med hele 14 cm, hvilket resulterede i en samlet højde på 181 cm.

For dem, der ikke er bekendt med proceduren, involverede den indsættelse af metalstænger i hendes skinneben for at opnå den ekstra højde.

I en samtale med Bild beskrev Fischer operationen og sagde: "Skinnebenet blev brækket på en ren måde, lægmusklerne blev delt, og der blev anvendt en teleskopstang i hvert ben.

"Man strækker sine underben selv ved at holde knæet med den ene hånd og skrue foden indad med den anden hånd, indtil det klikker.

"Ti klik om dagen på hver side resulterede i yderligere 0,5 millimeter."

Men på trods af hendes tidligere begejstring for resultatet, har den nu 31-årige Fischer fortrudt beslutningen og siger, at hun ville ønske, at hun aldrig havde gennemgået det.

I en erklæring til radiostationen MDR Jump hævder Fischer, at hun kun indvilligede i operationen for at tilfredsstille sin tidligere mand, der tryglede hende om at gå under kniven.

Hun mindes de samtaler, de havde, og fortæller kanalen, at hendes eksmand ville sige: "'Theresia, du ved, jeg kan lide høje kvinder. Så jeg ville virkelig gerne have dette. Du kunne blive op til 14 centimeter højere."

"[Han ville sige] 'Du kan ikke gøre noget uden mig. Du har brug for mig'."

Dette påvirkede hendes selvværd på en negativ måde.

Hun fortsætter: "Og når du hører det 20, 30, 60, 70 gange - begynder du at tro, at du intet er uden ham.

"Jeg har aldrig tidligere været usikker på min krop, fordi jeg altid har været tilfreds med den."

I dag indrømmer Fischer, at hun har dårlige følelser omkring operationen, når hun ser tilbage på det. Dette er rapporteret af LADbible.