Kvinde afslører: Sådan opdagede jeg, at min mand var utro i Disneyland

21/10/2023 16:06

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde har løftet sløret for, hvordan hun opdagede sin mands utroskab, efter en tur i Disneyland.

Mest læste i dag

En kvinde har fortalt om sin opdagelse af sin mands affære med barnepigen, da hun gennemså billeder fra deres Disneyland-ferie.

Natalie, som er mor til to børn, har valgt at dele denne oplevelse fra en familietur i Florida på sin TikTok-profil. Historien blev oprindeligt rapporteret af Mirror.

I TikTok-videoen, som er blevet set over 1,4 millioner gange, udtaler hun: "Vi tog til Disneyland i Orlando og havde barnepigen med os for at hjælpe med børnene... ikke min mand."

"Da jeg kiggede på gamle billeder, stødte jeg på mere end et billede, hvor de to var tættere, end de burde have været..."

I den virale video deler hun også et billede af hele familien og barnepigen, der nyder Splash Mountain-forlystelsen.

Natalie og hendes datter sidder forrest i vognen, mens hendes nuværende eksmand og barnepigen sidder lige bag dem.

Baseret på dette billede havde Natalie ingen tvivl om, at der havde udviklet sig noget, som ikke skulle have sket. Kvindens kropssprog på billedet afslørede tydeligt, at der var en affære i gang.

På billederne kan man se barnepigen, der læner sig ind over Natalies daværende mand, mens hun holder om hans arm. Dette skete bag Natalies ryg, bogstaveligt talt.

Ifølge Natalie sluttede det hele med, at hendes mand og barnepigen stak af sammen og nu har et barn sammen.

"Han plejede at forsikre mig om, at der ikke var noget at bekymre sig om," fortalte hun.

"I wonder how old my children will be when they put two and two together and realize that it was inappropriate for their father to have a child with their babysitter," she added in a later post.

Siden Natalie delte videoen på sociale medier, har over 85,000 personer trykket 'Synes godt om', og der er blevet efterladt mere end 1,300 kommentarer.

"Det første advarselstegn var, at de sad sammen på turen," skrev en person, mens en anden sagde: "Hun vidste, der ville være et billede af det. Det er så forkert af hende."

"Som en tidligere barnepige og nu mor, irriterer det mig på dine vegne. Det er ikke svært at undgå sådanne situationer," lød det fra en tredje person, hvilket en fjerde bekræftede med: "Helt enig! Jeg var også barnepige, og min regel var aldrig at være alene i samme rum som manden. Det er upassende."