Kim i kæmpe sorg: Min toårige datter døde – og det er min egen skyld

28/12/2020 10:10

|

Lukas Jepsen

Foto: Privatfoto

Mest læste i dag

En mor har delt den dybt tragiske fortælling om hvordan hendes kun to år gamle pige døde i en tragisk ulykke, som moderen ser sig selv skyldig i.

Enhver forældres værste mareridt blev i 2018 virkelighed for britiske Kim Rowlands, da hendes blot toårige datter omkom i en tragisk ulykke.

Nu åbner den knuste mor op og fortæller historien om den tragiske hændelse, som hun mener er hendes egen skyld. Kim skulle bare hurtigt hente sin løncheck, men hun glemte at trække håndbremsen i sin bil - Skriver BBC.

Bilen, med den toårige pige på bagsædet begyndte derfor at trille, og stoppede først da den kørte ned i en flod der gjorde krav på bilen, og hvad langt værre er, den lille piges liv.

Da Kim havde hentet sin løncheck og bilen var væk, troede hun først at den og datteren var blevet stjålet, men det skulle vise sig at være endnu værre. Da den grufulde sandhed gik op for Kim, var det for sent.

Redningsarbejderne hastede ned til floden og fik den lille pige ud af bilen, men på trods af genoplivningsforsøgende stod datteren ikke til at redde, og hun blev kort efter erklæret død på stedet.

I et Facebookopslag delte Kim sine tanker og følelser efter den absolut forfærdelige oplevelse og tab.

” Meget bedrøveligt døde min vidunderlige datter. På grund af min egen dumhed. Jeg må leve med skyldfølelsen resten af mit liv. Mor elsker dig min baby-pige. Jeg er så ked af det,” – Skrev hun ifølge engelske BBC.

Sidenhen har Kim taget opslaget ned fra Facebook igen, da den voldsomme episode har fået mange til at rette en skarp kritik i en endnu skarpere tone mod den sørgende mor, hvilket nok er det sidste hun har brug for.