Kendis med vild påstand: Overvægtige er skyld i forlængede nedlukninger

19/03/2021 13:32

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den britiske realitystjerne og model Leilani Dowding har i skarpe vendinger langet ud efter både regering og overvægtige mennesker, som resultat af en forventet ny nedlukning på de britiske øer.

”Efter at have set flere artikler og citater fra læger, om sammenhængen mellem overvægt og alvorligheden af corona, er det totalt uretfærdigt overfor sunde og raske mennesker, at de endnu en gang skal i lockdown,”

Så kontant lyder beskeden fra den britiske realitystjerne og model Leilani Dowding, der igennem store dele af den globale pandemi har ytret sin voldsomme utilfredshed med, at folk er blevet bedt om at gå med mundbind, eller blive hjemme i et par uger – det skriver Daily Star

Leilani Dowding har I den grad udtrykt sig, og været vokal, og som en relativt stor, og stadig voksende gruppe af mennesker, er hun stor modstander af alt hvad der hedder coronarestriktioner og regler.

Først var det mundbind skønhedsdronningen var efter, så var det lockdown, og du havde måske gættet det, hun er heller ikke fan af vaccinationer.

Disse er alle sammen holdninger hun garanteret uden de store problemer vil kunne finde enige samtalepartnere omkring, men det nyeste skud på stammen af ’politiske’ holdninger, er en noget mere usædvanlig en af slagsen.

Nu er det nemlig ’fede’ mennesker der står for skud.

”Det virker som om, at sunde mennesker der tror på god mad, frisk luft og vitaminer bliver anklaget for at sprede forkert information, og det er i stedet usunde mennesker med dårlige kostvaner, der læner sig op ad medicinalindustrien,” – siger hun og fortsætter:

”Det er op til regeringen at beskytte vores rettigheder, og op til individet at beskytte deres sundhed,”

Og man kan roligt sige, at Leilani Dowding ikke holder sig tilbage:

”Fede mennesker er dem der koster NHS (sundhedsvæsenet, red.) allermest. Fast food er stadig tilgængeligt, men fitnesscentre og sportsaktiviteter er stadig lukket ned,”

De relativt voldsomme anklager kommer efter, at der nu diskuteres en ny nedlukning i Storbritannien, og ingen kan længere være i tvivl om Leilani Dowdings mening.