Johanne gjorde sine indkøb i Rema 1000: Fik et chok, da hun kom ud af butikken

15/07/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Da Johanne kom ud fra Rema 1000, var han pludselig væk.

Mest læste i dag

Johanne påtog sig ansvaret for at passe sin lillebrors hund, Cai, mens den var taget på en tur til Thailand. Sammen med brorens kæreste tog hun sig af hunden.

Fredag aften kl. 21.45 gik de tur med hunden Cai og besluttede sig for at besøge den lokale Rema1000-butik i Oslo. Imens ventede den 1-årige labrador, Cai, udenfor, bundet til sin snor.

Da Johanne og brorens kæreste kom ud fra butikken, var Cai imidlertid forsvundet.

Johanne ringede til sin far, og sammen kørte de rundt i Oslo for at lede efter hunden, mens hundens ejer sad hjælpeløs i Thailand.

"Der var færre og færre mennesker på gaderne, og det var helt mørkt. Da klokken nærmede sig midnat, besluttede vi at stoppe med at lede," fortalte Johanne til NRK, men ønskede ikke at offentliggøre sit efternavn.

Hjælp fra en ukendt person

Johanne og hendes far havde opslået en efterlysning af hunden på sociale medier.

Dag Gladmann Sørheim stødte på denne efterlysning kort før sengetid. Han besluttede sig dog for at klæde sig på og gå ud for at lede efter hunden.

Han spurgte tilfældige mennesker, og pludselig stødte han på en dame, der gik med en sort hund. Han spurgte hende, om hun havde set Cai.

Hun havde ikke, og så fortsatte Dag sin cykeltur.

Senere stødte Dag på en anden person, der ledte efter hunden Cai. Han blev spurgt, om han var sikker på, at det ikke var Cai, som kvinden gik med. Dag var naturligvis usikker, så han skyndte sig at cykle tilbage og lede efter kvinden.

Han fandt hende ved togstationen og tog et billede af hunden, som han sendte til Johanne. Der kom hurtigt et svar:

"Det er ham," lød det fra Johanne ifølge NRK.

Foto: Privat

Manden blev ved kvinden og spurgte, om han måtte se halsbåndet. Det fik han ikke lov til, og det fik Dag til at tænke, at der var noget mistænkeligt ved situationen.

Kort efter ankom Johanne til stedet, og da Cai så Johanne, løb den hen til hende.

Johanne ringede til politiet på stedet, men da det ikke var en nødsituation, kunne de ikke prioritere hændelsen, og kvinden kunne gå uden at blive sigtet.